anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu vroiam sa intreb daca are ceva contactul sexual in timpul menstruatiei.precizez ca am sterilet de 2 luni? va rog cine stie ceva legal de asta sa-mi spuna.multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In timpul menstruatiei, riscul de infetii este mult mai mare atat la tine cat si la partener. Si nu ma refer neaparat la infectii cu transmitere sexuala complexe (gen sifilis sau gonoree) ci la cele nespecifice, obisnuite. Fiindca microbii care se gassc in mod normal in vagin se dezvolta mai mult in sangele menstrual si partenerul tau poate face infectii urinare. In plus, tu te afli intr-o perioada sensibila, in care orice germen adus de partenerul tau (chiar daca lui nu-i da infectii) se poate cuibari la tine si da endometrite, colpite sau vaginite grave.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e recomandat contactul sexual in timpul menstruatiei.

pupimik
| pupimik a răspuns:

E ok contactul sexual in timpul menstruatiei.Nu se intampla nimic...stai linistita

| micuta_8485 a răspuns:

Nu e recomandat contactul sexual in timpul menstruatiei. poti declansa o hemoragie.in primul rand nu e ceva igienic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu este recomadat în timpul menstruație să ai raporturi sexuale, poți întreba și medicul ginecolog.
Pa, pa.

| clys a răspuns:

Nu se face sex in perioada menstruatiei se poate provoca hemoragie