Da numai El stie.cu toate ca recunosc ca mi'e cam frica d 2012.si asa se pare ca sfarsitul de'abia incepe la cate catastrofe au loc datorita indiferentei si rautatii oamenilor
El stie. el o sa gaseasca momentul potrivit pentru asta,daca lumea ar fi armonioasa,prietenoasa,sincera, fara invidie, furt, minciuna poate Dumnezeu ne-ar lasa sa traim mai mult!
Sfarsitul lumii pentru majoritatea este actual, nu avem ochi sa vedem nici urechi sa auzim, unii deja simtim, persistam in pacate si grseli.
Da clar ca numai el stie, nu avem noi de unde sa stiu chiar daca ne dam cu presupusul
Toti stiu ca odata si odata va veni sfarsitul lumii.Se presupune ca va fi in 2012 dar nu va temeti caci Dumnezeu ne iubeste pe toti si nu ne vrea raul.
Aceeasi parere am si eu. Au zis ca nurim in 2000 dupa pe 6.6. 2006, 2012 dar au gresit maiasii cu un an deci murim in 2013, cand s-a apropiat luna de pamant si acum am mai aflat ca murim peste 25 de zile. Si altii fac preziceri pentru urmatorii 1000 de ani.
Se zice ca pa 6.6. 2012. va fi lupta intrte Dumnezeu si diavol. daca va castiga Dumnezeu vom traii in continuare. Daca va castiga diavolul ne va intreba daca vrem sa murim pentru Dumnezeu sau sa traim pentru diavol.Ori cum, daca vom alege sa traim pentru diavol va trebuii doar sa-l ascultam pe el si vom fii torturati.
DanaPanarama ziua ta a fost la 8 martie si asa ca pina atunci cuvintul tau va fi la bucatarie
RoRares întreabă: