Virginitatea este o stare de fapt nu o virtute. O sa "scapi"de ea. Valoarea unui om nu sta intr-un himen sau ață. Adevarata provocare e sa gasesti un om alaturi de care sa te simti acceptat, sa te simți TU, fara sa fii limitat controlat. Sunt oameni care nu gasesc niciodata o astfel de persoana, dar majoritatea vor accepta sa fie singuri in 2, mai fac un copil 2 3 si traiesc intr-o letargie. Din pacate nu suntem educati de mici sa stii cum sa ne confruntam, intelegem sau sa acceptam trairile emotionale.
Poate de aia nu gasesti. Tu cauti ceva specific. Nu stiu, e ciudata situatia ta. Ceva nu e bine la mijloc. Daca erai cu 10 ani mai tanar mai ziceam, dar asa nu prea merge. "am nevoie doar să înțeleagă" Cand iadul o ingheta si ploaia sa "cada" in sus si nu jos, atunci poate o sa inceapa si oamenii sa ii inteleaga pe altii. Pana atunci, mai ai de mancat fasole.
Același lucru îl caut de totdeauna, nimic nu s-a schimbat, atât că timpul a trecut și eu "nu am avut cu ce". Acum încerc să fac să fie posibil ce nu a fost până aici, atât. Indiferent de păreri gen că sunt ratat sau nu știu ce-i bine pentru mine sau, sau ce am făcut până acum, sau alte minuni de astea. M-am lămurit cu mulți ani în urmă de gura lumii și ajutorul din afară. Nu a ieșit niciodată nimic bine pe baza asta, niciodată nu am obținut un rezultat. Întotdeauna, fără excepție a trebuit să mă întorc la "drawing board" Și să fac tot ca mine. Atunci și doar atunci am obținut rezultatul căutat. Nu e nimic în neregulă cu mine decât anii pe care i-am pierdut și consecințele de pe urma asta.
beausingurlamasamea întreabă: