Da, mai exista insa devin din ce in ce mai rari. De ce? din 2 motive. In ziua de azi "fetelor cuminti" le plac "baietii rai" iar pentru o fata stim cu toti ca suntem dispusi sa facem multe, inclusiv sa ne schimbam ca persoane iar cel de-al 2-lea motiv este ca marea majoritate a baietilor se gandesc doar la sex, putin sunt aceia care au neuronii mai puternici decat hormonii. Deci fetelor bafta Funda?
Da! Si crede-ma ca sunt sincer, am vazut ca si voi fetele ma uimiti cate-odata, si ca ma apreciati asa cum sunt eu!
Majoritatea ar spune "o apreciez pentru ca e ceea ce e. FATA are t*te are c*r " .
revenind la intrebare: da, sunt destui soar ca fetele cuminti trag la aia rai si dupa aia nu stiu cine iese mai "sifonat"(la suflet ma refer) (era si o mel baieti rai fete cuminti). oricum daca e frumoasa si desteapta nu inseamn ca nu poate sa.i joace pe degete ca altele
E usor sa zici da. Vorba conteaza mai putin. Faptele sunt importante. E ca si cum ai intreba un om daca e prost... sunt putini cei care vor spune DA. Eu unul stiu sa fac asta, dar nu trebuie sa ma crezi. Si nici nu vreau s-o demonstrez oricui.
Yonella123 întreabă:
Andreea9595 întreabă:
Regedesubmunte întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: