Pai logic. Daca o poti iubii indiferent de cum arata fizic, poti sa faci si dragoste cu ea nu e logic?
Nu ti-a spus nimeni ca noaptea,toate pisicile sunt negre si ca, in pat, toate femeile sunt frumoase?
Toate, fara exceptie...
Bună.
Se mai uită și la acest aspect chiar dacă nu se implică și sentimental!
Pa, pa.
DA. Majoritatea. Da' nu de draguti ce sunt, ci pentru ca au standarde low. Orice, numa' sa ajunga la sex.
Da exista.Dar acei baieti clar nu vor o relatie serioasa cu acea fata si baietii care fac asta insemna ca sunt si ei de acelasi harat si nu-si permit ceva care-i sa-i multumeasca din toate punctele de vedere si se multumesc cu prima iesita in cale
Si in plus la 90% din intrebarile puse de "ingerinfrant" sunt atribuite raspunsuri castigatoare(funda) raspunsurilor date de "legiuitoarea".E posibil sa fie o intamplare dar eu cred ca e o lipsa de bun simt si respect fata de ceilalti tocmai din partea uneia (sau unuia) care pozeaza in corectitudine apostrofandui pe cei care posteaza intrebari la categorii nepotrivite.Cred ca problema ar trebui raportata si tratata pe viitor cu o intrebare postata la o categorie "potrivita"!
Daca fata se ofera n-o sa stea saracul baiat sa i se umfle testicolele.Amorul se poate face si cu tolul in cap sau pe intuneric.
Frate,am citit numai bazaconii aici,cineva zice ca daca fata nu e foarte frumusica,inseamna ca e standard LOW.Wtf? Da,exista baieti care se pot culca, dar MAI ALES, pot avea o relatie frumoasa cu ele, fara sa le pese de cum arata fata, fara sa le pese ca nu e vreo "bunaciune" d'aia de apare goala prin ziare.La urma urmei,in momentul in care esti cu cineva, acel cineva pentru tine reprezinta totul, ea/el fiind cel/cea mai frumoas/a pentru tine!
Tinand cont STRICT de ceea ce ai zis tu, adica daca exista baieti care se pot culca cu fete fara sa le pese de cum arata, exista si d'astia. Exista cate putin din fiecare.
Eu sincer nu pot sa ma culc cu o fata daca nu o iubesc.Nu imi plac aventurile ci relatiile lungi si frumoase (: Dar "da" sunt foarte multi barbati care s-ar culca cu femei fara a le pasa aspectul fizic.
bmwcristina întreabă: