| Arakiss a întrebat:

Exista barbati maturi care se nai masturbeaza si dupa ce au la dispozitie posibilitatea de a face oricand sex cu o femeie (sotie, amanta)?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Oho si inca cati. Doar pentru ca ai partenera si chef de sex nu inseamna ca si ea vrea.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca exista, tu ar trebui sa stii cel mai bine, odata ce erai imbarligata cu unul insurat care probabil se masturba in baie frecvent...

| mihai69 a răspuns:

Desigur.

| doctorandus a răspuns:

Citat din Coon și Mitterer: „Aproximativ 70 de procente din femeile și bărbații căsătoriți se masturbează cel puțin ocazional."

Coon, Dennis; Mitterer, John O. (1 ianuarie 2014). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 406. ISBN 978-1-305-16173-3. "Approximately 70 percent of married women and men masturbate at least occasionally."

Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (5 decembrie 2016). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 407. ISBN 978-1-337-51708-9.

Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (2021). Introduction to Psychology: Gateways to Mind and Behavior (ed. 16). Cengage Learning. p. 360. ISBN 978-0-357-37149-7.

| Goete a răspuns (pentru doctorandus):

Adica Coon si Mitterer pandesc noptile pe la geamuri sa vada cine-si face laba laughing

| Hammurabi a răspuns:

Cred că la întrebarea asta, va fi greu să primești un răspuns care să se potrivească tuturor.
Nu sunt însurat, dar am iubită. Dar și când am fost însurat, n-a existat niciodată o situație în care eu să vreau să facem sex, iar ea să nu aibă chef sau să refuze. Și nici invers. Și la fel și cu actuala iubită.
Iar când ai o viață sexuală regulată, faptul că se întâmplă să fii plecat sau să fie ea plecată pentru câteva zile, nu te aduce într-o situație atât de disperată încât să te întorci la anii adolescenței.
Cel puțin, pentru mine, e valabil ce am scris mai sus.
Chiar dacă ești obișnuit să faci sex zilnic, faptul că ai o pauză de câteva zile, chiar nu te dă pe spate.
Probabil o perioadă mai lungă ar fi altceva. Dar încă n-am experimentat o situație de genul ăsta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Știu pe unu' însurat care din cauză că avea o viață sexuală pe minus, flirta cu o tipă prin mesaje, spunându-și cuvinte și fantezii erotice explicite. El se masturba în baie și vorbea cu tipa aia după ce nevastă-sa adormea (dormeau în camere separate).

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu erai tipa aceea, nu?winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Din fericire, nu. Detest astfel de perverși.

Și atunci, cum de știi toate amănuntele picante din dormitorul lui?
Sunt multe care îi detestă, dar totuși le place să le asculte picanteriile și fanteziile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

O colegă de muncă povestea despre o vecină de a ei prinsă de către soțul ei conversând cu acel depravat.

happy

| Together a răspuns:

Aproape toti.

| Bogdanel27 a răspuns:

Din ce știu eu e ceva normal lucrul acesta chiar dacă mulți nu vor recunoaste

| Ynysebi a răspuns:

Nu, doar tu esti ala

| Bogdan-ionut_Mezei_1985 a răspuns:

Bineînțeles și încă cati

Întrebări similare