| intelectualul a întrebat:

Exista cazuri de homosexuali (atat femei, cat si barbati) care isi intemeiaza familii si, din diverse motive, incearca sa duca o viata heterosexuala, dar, dupa un timp, isi confeseaza familiei adevarata orientare/identitate. Cum s-ar schimba viata ta daca o astfel de persoana e chiar mama/tatal tau?

7 răspunsuri:
| Eu_7717 a răspuns:

Nu as mai vrea sa-l(o) vad in viata mea...pur si simplu n`as mai vorbi cu el(ea). Crede`ma ca cel mai groaznic lucru ar fi ca unul dintre parinti sa fie de fapt pe invers...

| sL0boz a răspuns:

love struck Sa ma adopte 2 lesbiene prverse o da... love struck nu mi-ar mai trebui nimic de la viata, decat un organ care sa reziste.Si ca lesbienele alea sa fie blonde sa aiba marimi perfect, o fata super si niste tate si mai si... ce mi-as mai putea dori de la viata?

| intelectualul explică:

@sL0boz daca sunt lesbiene, atunci ai nevoie si de o mana care sa te tina, nu numai de un organ...

| Castiel a răspuns:

M-as arunca pe geam.

| Laura a răspuns:

Treaba lui/ei, n-aș avea nici o problemă cu asta. Numai să nu se despartă de celălalt părinte, ce e început trebuie dus până la capăt. E greșeala lui că a jucat rolul unui heterosexual dacă nu vroia asta, n-ar fi corect să dea înapoi.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Asta da intrebare de intelectual!
In niciun fel nu cred ca mi s-ar schimba viata, imi cam aleg drumul in viata si depind tot mai putin de ai mei.

| sL0boz a răspuns:

laughingPai sa ma adopte acum cand sunt mare nu la 2 ani.