anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista dragoste adevarata la vârsta de 15-16 ani? Daca da, de ce? Daca nu, de ce? =)

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Logic ca exista, iubirea nu are o anumita varsta nu are legatura cu maturizarea in fapt maturizarea are legatura cu experientele prin care treci, un om nu poate deveni mai intelept, matur in lipsa experientelor, e ca daca ai tine un om inchis intre 4 pereti, el nu va asimila absolut nimic si daca i pui o bibloteca la dispozitie, omul este suma experientelor propi, in fapt iubirea sincera este prima

17 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

La 15-16 ani incep hormonii sa se joace in corp. Corpul se maturizeaza. O relatie serioasa este de obicei dupa varsta de 20-25 de ani, cand deja esti om matur si stii ce vrei de la viata. In perioada adolescentei totul pare "flower power". Un copil de 15 ani nu stie ce este o relatie interumana si cum sa actioneze in anumite situatii. Dragostea este mai mult decat sex si placutul unei persoane. Vei invata cu timpul.

| RAY a răspuns (pentru GdX):

Ea vorbea de iubire nu de maturitate si ba da este iubire, in fapt aia e si prima si cea mai sincera

| GdX a răspuns (pentru RAY):

Nu, la varsta aia nu e iubire. La varsta aia apar deprimarile. Adolescentii de astazi sunt mai sensibili decat cei de acum 10 sau 20 de ani. Sunt ca niste fulgi de nea. Din pacate din ce in ce mai multi tineri cad prada deprimarii datorita socurilor sociale. La 16 ani nu poti iubi. La 16 ani doar crezi ca este dragoste, dupa cum spunea ea. Multi fac gesturi necugetate la varste asa fragede, pentru ca pica prada gandului ca este dragoste adevarata. Nu, nu este.

Deci sa inteleg ca un copil nu isi iubeste parinti de mic? mai omule tu stii ce tampeni scrii, orice om normal are capcitatea de a simti iubirea omule, indiferent de varsta, isi garantez ca la 16 ani iubesti cu adevarat,numai scrie aiureli,daca tu nu ai iubit nu generaliza noi restul am trait prima iubire pe la varsta aia,tu stii ce e iubirea? iubirea e o declansare de chimicale in creier ia apare in mod involuntar,iubirea asta are mai multe forme, iubirea parinteasca, frateasca, iubirea fata de o pers de sex opus, repet nu are o anumita varsta cand sa apara

| GdX a răspuns (pentru RAY):

Intrebarea este pusa la categoria dragoste si sex. Fetita nu se referea la iubirea parentala sau fata de jucaria de plus.
Lasa-o cu iubirea. Fata a intrebat de DRAGOSTE. Putem sa avem discutii lungi despre Iubire si Dragoste. Iubirea nu este sinonim cu Dragostea. O iei cu iubirea inainte. Calmeaza-te. Dragostea e ceva. Iubirea este cu totul altceva. Iubirea are mai multe feluri de exprimare ca si dragostea, dar intelesurile lor sunt total diferite. Intr-adevar daca filosofam putem spune ca dragostea implica si iubire si iubirea implica dragoste. Dar hai sa ne linistim. Ok?

Omule intrebare e Exista dragoste adevarata la vârsta de 15-16 ani? iar raspunsul este categoric DA

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://www.europafm.ro/iubire-sau-dragoste-este-vreo-diferenta-intre-ele/
Dragostea apare prima: ea dă stări de euforie, binecunoscuţii fluturi din stomac şi o stare de bine generalizată, mai ceva decât două doze de Prozac (substanţă recomandată pentru tratarea depresiei) la un loc. Tot ea îi determină pe cei îndrăgostiţi să vadă numai lucrurile pozitive în celălalt, orice urmă de imperfecţiune fiind ştearsă cu desăvârşire.

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://www.tpu.ro/......ia-iubire/
ce frumos scrie o fata
în 18 Ianuarie 2011 | Ayna a răspuns:
Iubirea nu are virsta.Eu am iubit la 16 ani si credeam ca e dragostea vietii mele.Acum am 19 si iubesc alt baiat si imi pare ca de fapt acesta e sufletul meu pereche.
O iubire adevarata este sentimentul care te face sa zimbesti de la orice fleac, sa fii fericita.Cind stai cu un baiat, sa simti ca nimic nu mai conreaza decat voi doi.Sa-ti fie dor de el cand chiar staiti impreuna...
în 19 Ianuarie 2011 | BlancaFantasma a răspuns:
Nu poti sa stii ce e iubirea adevarata pana cand nu o simti pe pielea ta. Poti sa spui ca iti inchipui ce ar putea insemna dar nu stii.eu am aproape 18 si de multe zic "da stiu ce inseamna sa iubesti cu adevarat"insa nu e asa doar imi imaginez acest lucru. N`am iubit niciodata cu atata intensitate incat sa simt ca sunt cea mai happy fata din lume, ca el e baiatul perfect, ca nu l`as da pentru nimic in lume...Deci sunt sigura ca nu ai cum sa stii ce inseamna iubirea adevarata chiar daca ti-a placut de baiati, sau ai fost "indragostita pana peste cap"happy cred ca e un sentiment minunat care te face sa te trezesti plin/a de viata in fiecare dimineata, care te face sa astepti cu nerabdare sa-ti intalnesti iubitul, care te face sa te intristezi numai cand te gandesti ca ai putea sa-l pierzi...cand simti acei fluturasi in stomac de care toata lumea vorbeste, cand il vezi chiar daca au trecut saptamani sau luni intregi de cand sunteti impreuna:X sa te simti mereu ca la prima intalnirelove struck si totusi e mult mai mult decat atat, e un sentiment de nedescris.asa imi imaginez euhappy Si da cred ca la 16 ani poti sa stii ce e aia iubire.am o colega are 18 ani si o relatie de 3 ani cu un baiat, deci ea cred ca stie ce inseamnahappy oricum eu cred ca sunt sentimente diferite la 15, 17, 20 ani si asa mai departe.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru GdX):

Fata a intrebat de dragoste adevarata, nu de sex. Dar cei obsedati de sex, doar la asta se gandesc atunci cand vine vorba de dragoste.

| GdX a răspuns:

Daca tu zici. Eu nu am vorbit cu nimeni. Doar am scris.

| RAY a răspuns:

Ce tampeni scrii omule

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Dragoste adevarata" e un cliseu, pleonasm, idee manelista.
Dragostea nu poate fi falsa, ori ireala.
Si da, cred ca o poti simti si de la 15-16 ani, daca iti dirijezi tot timpul si toata atentia, catre o singura persoana. Daca e reciproc, ai toate sansele sa te atasezi enorm de acea persoana, cu toate ca nu ti s-a uscat cerneala de pe buletin.

| Freya1 a răspuns:

La 14,15 ani am inceput prima mea relatie serioasa si a durat 8 ani.Deci da, exista.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nici nu stii ce-i aia dragoste. Reiese din raspuns.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Da, exista si inca una care arde cu flacara puternica. Dar se poate si stinge repede asa cum se stinge un foc de paie.
Dragostea cea mai frumoasa este intre doi adolsecanti. Nu ca cea intre adulti n-ar fi, dar intre adolescenti exista si dragoste fara sex. E un simtamant inaltator, pe care nu oricine il poate avea si trai: sa simti ca plutesti pe aripile unei iubiri curate.

| ngllllll a răspuns:

Cea mai mare greseala in Romania e ca nu se face Shakespeare. Citeste Romeo si Julieta si o sa te lamuresti.

| Iulianna0211 a răspuns:

Buna. La aceasta varsta, in 90% dintre cazuri, nu exista relatii bazate pe dragoste adevarata, ci doar de plictiseala, hormoni si popularitate. Aceasta e perioada in care copiii se maturizeaza, iar hormonii pun stapanire asupra lorlaughingin plus, gandul ca colegii tai de clasa au o prietena si tu nu ai, te face sa te simti stupid si pentru a te simti integrat si apreciat, tinzi si tu spre o relatie "amoroasa"laughing

Întrebări similare