Exista.Si poate rezista si mai mult de 2 luni o pr are relatie la distanta si e de 5 luni cu el
Da, categoric. Chiar si mai mult... muuuuuuuuuuuuult mai mult. Totul tine de incredere si sa se pastreze legatura.
Da exista. uite eu is cu un baiat si intre noi dinstanta e de 40 de km si nah am 7 luni si 3 zile cu el!pupici:*...crede si vei vedea ca tot va fi ok
Da exista, si eu am avut in trecut o relatie de aproape 8 luni cu un baiat care era la 700 de km distanta si l-am iubit mai mult decat pe tipul cu care am avut o relatie de 3 ani in real life,si de asemenea sunt convinsa ca si el m-a iubit la randul lui,insa noi nu am fost suficient de puternici si distanta ne-a separat pana la urma,dar macar m-am ales cu un prieten super . Oricum lupta pentru aceasta relatie, aveti incredere unul in celalalt si nu uitati sa comunicati cat mai mult, fiindca asta e poate cea mai importanta chestie intr-o relatie la distanta.Bafta
Exista. Timp de 10 luni de zile am trait o frumoasa poveste cu un baiat, aflat la 700 km distanta.
Oricum, tot ce conteaza e increderea si speranta.
Exista si mai mult de 2 luni, singura am experienta asta.tin o relatie de 8 luni la o distanta mare...
Exista si mai mult de 2 luni, singura am experienta asta.tin o relatie de 8 luni la o distanta mare.
Odata ce este incredere si iubire intre parteneri da exista si la o distanta de 1 an...
Ochii care nu se vad se uita ( la alta de obicei )
exista dragoste cu sila
Da! sunt de 2 ani cu prietena mea, distanta de 300 km.la inceput era mai nasol ca ne vedeam odata pe luna, acum aproape in fiecare weekend, sta la mine vara cate 2 luni, mergem la mare, munte impreuna.conteaza sa ti legatura si sa fiti sinceri unu cu celalalt
Ok exista moooolt mai mult. sunt cu un baiat de mai mult de un an si locuim la distanta de 1000 km IN TARI DIFERITE iar diferenta de virsta este de 5 ani asa ca depinde de persoana insa o zic ferm EXISTA
Da exista.eu sunt cu un baiat de 1 an si 1 luna(astazi am facut), si ne iubim foarte mult chiar daca ne despart 2000 de km.au fost si crize de gelozie dar acum e bine.Eu una ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa inatlnesc un baiat ca el.sincer rar mai gasesti in ziua de azi baieti ca el.