| Danya_6735 a întrebat:

Exista dragoste la distanta? cel mult timp de 2 luni?

16 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Da exista

| bby a răspuns:

Exista.Si poate rezista si mai mult de 2 luni tongue o pr are relatie la distanta si e de 5 luni cu el

| andrrei08 a răspuns:

Da, categoric. Chiar si mai mult... muuuuuuuuuuuuult mai mult. Totul tine de incredere si sa se pastreze legatura.

| bebitza_3952 a răspuns:

Da exista. uite eu is cu un baiat si intre noi dinstanta e de 40 de kmhee hee si nah am 7 luni si 3 zile cu el!love struckpupici:*...crede si vei vedea ca tot va fi okwinking

| Anet a răspuns:

Da exista, si eu am avut in trecut o relatie de aproape 8 luni cu un baiat care era la 700 de km distanta si l-am iubit mai mult decat pe tipul cu care am avut o relatie de 3 ani in real life,si de asemenea sunt convinsa ca si el m-a iubit la randul lui,insa noi nu am fost suficient de puternici si distanta ne-a separat pana la urma,dar macar m-am ales cu un prieten super love struck. Oricum lupta pentru aceasta relatie, aveti incredere unul in celalalt si nu uitati sa comunicati cat mai mult, fiindca asta e poate cea mai importanta chestie intr-o relatie la distanta.Bafta kiss

| Laya a răspuns:

Exista. Timp de 10 luni de zile am trait o frumoasa poveste cu un baiat, aflat la 700 km distanta.
Oricum, tot ce conteaza e increderea si speranta. big grin

| Adry_9197 a răspuns:

Exista si mai mult de 2 luni, singura am experienta asta.tin o relatie de 8 luni la o distanta mare...

| Adry_9197 a răspuns:

Exista si mai mult de 2 luni, singura am experienta asta.tin o relatie de 8 luni la o distanta mare.

| CosmiN7 a răspuns:

Nu !

| xAnDrAx a răspuns:

Odata ce este incredere si iubire intre parteneri da exista si la o distanta de 1 an...happy

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita ( la alta de obicei tongue)

exista dragoste cu sila tongue

| Raresv_6237 a răspuns:

Da! sunt de 2 ani cu prietena mea, distanta de 300 km.la inceput era mai nasol ca ne vedeam odata pe luna, acum aproape in fiecare weekend, sta la mine vara cate 2 luni, mergem la mare, munte impreuna.conteaza sa ti legatura si sa fiti sinceri unu cu celalalt

| ZuzaaTaa a răspuns:

Da exista eu am o relatie de aproape un an si distanta e de 300kmhappy

| Cici_6929 a răspuns:

Ok exista moooolt mai mult. sunt cu un baiat de mai mult de un an si locuim la distanta de 1000 km IN TARI DIFERITE iar diferenta de virsta este de 5 ani asa ca depinde de persoana insa o zic ferm EXISTA

| vampiressa a răspuns:

Da exista.eu sunt cu un baiat de 1 an si 1 luna(astazi am facutbig grin), si ne iubim foarte mult chiar daca ne despart 2000 de km.au fost si crize de gelozie dar acum e bine.Eu una ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa inatlnesc un baiat ca el.sincer rar mai gasesti in ziua de azi baieti ca el.happy

| Danya_6735 explică:

Va multumesc pentru sfaturi!

Întrebări similare