| onyx0801 a întrebat:

Exista dragoste la distanta? pentru kit timp?

Răspuns Câştigător
| kishinawyanka a răspuns:

Eu cred că există. Depinde de persoane. Şi nu e neapărat să se termine nefast sau cu dezamăgiri... Atâta timp cât este încredere, şi vă vedeţi cât mai des, totul e posibil. Vorbesc din experientă. Am trecut prin aşa ceva. happy

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, de existat exista, dar depinde acum de fiecare, depinde de sentimentele fiecaruia.Eu una nu as vrea sa am o relatie la distanta asta pentru ca de cele mai multe ori ramai cu o mare dezamagire, dorul de persoana iubita, gandurile ca unde e, cu cine e, daca ma insala, stiu ca prietenul meu a fost plecat in vara in Spania si a stat 3 luni, desi vorbeam zilnic pe mess sau la tel, ma tot intrebam oare ce face, oare nu ma insala, etc...si plangeam foarte mult din aceasta cauza, daca distanta dintre 2 persoane este pe o anumita perioada de timp, atunci e ok, cei 2 ma gandesc ca pot rezista un timp, asa cum a fost la mine., dar daca cei 2 nu se vad deloc sau foarte rar, atunci e cam aiurea, ca totusi viata e frumoasa, e mai bine sa ai persoana iubita langa tine, nu doar sa ii auzi vocea sau sa il vezi pe web de exemplu, acum fiecare cum vrea.

| Razvan a răspuns:

Exista pana in momentul in care iti dai seama ca e o mare prostiewinking

| Malvina24 a răspuns:

Eu nu cred in astfel de relatii(nu cred ca e iubire la mijloc! parerea mea(si eu am iubit la 25 km de mine dar ne vedem zilnic deci nu pot spune ca e o relatie la distanta deoarece suntem mai mereu impreuna! insa nu as vrea s am un iubit la mii de km) nu e bine!

| madalicious a răspuns:

Da exista. Dar o asemenea relatie nu ar tine decat vreo 6 luni.Si de cele mai multe ori se termina foarte dureros. Sti zicala: Aproprierea intensifica dragostea, distanta o omoara.[sau ceva de genul.]
Daca vrei sa ai o relatie la distanta cel mai bine ar fi sa o lasi balta.

| adi4ever a răspuns:

Nu te baga ca si eu am avut o relatie cu o fata la distanta daca te referi la oras pentru cat timp cam 1 luni si cateva saptamani dar eu zic sa nu te bagi ca o sa ramai dezamagit/a. Sper sa imi asculti sfatul daca este vb de dragoste intre doua persoane din orase diferite

| georgiana a răspuns:

Exista daca intensitatea sentimentelor este mai puternica decat distanta.

| funnygirl a răspuns:

Pai exista. eu d ex sunt cu un baiat de 6 luni si e o distanta foarte mare. eu zic ca nu conteaza distanta atata timp cat exista dragoste. depinde de persoane

| raisssa a răspuns:

Exista! atata timp cat sentimentele sunt vii si impartasite reciproc, insa e genul de dragoste care ucide. te face sa suferi si suferi pana ajungi fie, in cel mai bun caz, sa o cunosti pe persoana respectiva si sa te muti cu ea, fie sa renunti la ea. ochii care nu se vad se uita.mai devreme sau mai tarziu, unul o sa renunte.

| yonutz_7445 a răspuns:

Exista, dar nu pentru mult timp (maxin 1 an), asa ca las-o balta ca nu iti merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista!

De exemplu la mine iubitul meu a fost plecat timp de un an, zi de zi vorbeam la telefon, sau macar un mesaj, ca na...de unde atata credit big grin.
Acum iar a plecat, ii simt lipsa mult dar stiu ca totul va fi bine.
Dragostea la distanta exista si rezista atata timp cat increderea mai este! Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista daca iubesti persoana respectiva si il/o respectihappydar sentimentul trebuie sa fie si reciproc big grincredema ca doar cand te afli la dstanta de o persoana poti sa-l apreciezi atat de mult si sa vezi intreadevar cata nevoie ai de persoana iubita langa tine, iar cand o vei avea/il vei avea vei sti sa apreciezi atat de mult.In zilele de azi lumea ia dragostea la misto, au prieten sau prietena doar ca sa nu spuna ca sunt singuri. Daca ai o relatie la distanta vreau sa-ti spun ceva "Sa nu-ti pese de ce zice lumea".

Întrebări similare