Sunt cazuri de toate felurile, lumea e diversa, sunt tot felul de situati diferite, traim intr-o societate diversa, eu personal Pe cararea vietii mele am avut doar dezamagiri, dar nu le reget, sunt invataturi, experiente, poate candva voi da peste iubirea asta, cine stie
Dragostea nu este un sentiment automat, care apare instantaneu la ambele persoane.
Dragostea este un sentiment pe care il simti individual.
Ideal fiind sa te indragostesti de aceeasi persoana care simte ceva pentru tine, ca atunci este dragoste reciproca si impartasita, cu sanse mari la fericire.
Dragostea asta pacalita, pare in general la baietii adolescenti acnd confunda sentimentele cu atractia fizica, din cauza instinctelor sexuale si dorintei de a avea sex cu o fata.
Colectiile de iubiti/iubite ca re tu te referi, sunt un exemplu clar de dragoste din interes, pentru a se obtine favoruri sexuale, sau materiale.
Eu cred ca nu toți oamenii pot iubi la fel, unii sunt mai cerebrali alții mai pasionali. Apoi cred ca oamenii care nu se iubesc cu adevărat dar se înțeleg bine, rămân împreună crezând ca aia e dragostea, dorind sa și facă o casa familie etc, unii se iubesc dar nu se pot înțelege apar scântei, au orgolii etc. Iubirea e simpla în principiu dar oamenii se complica în funcție de firea lor de bagajul lor emoțional. Dar probabil când întâlnești iubirea adevărată (unora li se întâmplă), toate îndoielile dispar și totul merge de la sine.
Ignora-l pe Plato, vorbește din cărți scrise în 1800 toamna, n-a văzut în viața lui alta femeie in afara de mă-sa și caractere din League of legends. E genul de bărbat care citește Fluturi pe ascuns.
Iubirea este un sentiment preexistent in fiecare dintre noi. Da, cu siguranta exista, e cat se poate de reala.
Absolut fiecare om are un suflet pereche, predestinat, care e perfect pentru el si pentru care e perfect. Este singurul caz in care iubirea e veridica, atunci cand e intre suflete pereche.
Iubirea NU se construieste, asa cum am spus, e preexistenta, iar in momentul cand intalnesti respectiva persoana, respectivul suflet, se declanseaza, da, automat, si nu inceteaza niciodata, nicidecum, sub nicio forma.
Nu, nu e deloc logic sa fie un numar vast. E un barbat si femeie, atat, ca un lucru poate avea doar doua jumatati.
Nu oricare doi oameni ce spun ca sunt intr-o relatie se si iubesc sau au fost predestinati. Oamenii fac asta in si din prostie, sau impinsi de niste iluzii ale iubirii.
Iubirea adevarata nu inseamna a fi indragostit, e ceva mult mai greu decat asta, iubirea adevarata e cand dupa 5 ani cand nu mai simti niciun "fluture" tot ai acea senzatie, acea caldura, ca ai fi gata sa faci orice pentru persoana asta.
Cazuri in care amandoi sunt indragostiti cred ca sunt foarte rare, se intampla random.
Cazuri in care se iubesc reciproc? Foarte multe.