| Copilaaa a întrebat:

Exista dragostea? Care este diferenta dintre a iubii pe cineva si a fi atras de cineva?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dragoste e pentru cine are chef sa o aiba dar unele persoane nu se lafaie cu oricine si au parte de cine nu trebuie... gandesc ca merita pe cineva asa cum sant ei/ele nu orice smecher sau nesimtita.

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai cu siguranta exista dragostea. Diferenta dintre a iubi s-au a fi atras de cineva...pai atunci cand esti atras de cineva poate sa fie ceva de scurta durata,te gandesti la aceea persoana,simti acei fluturasi,iti place de ea ca si persoana,ti-ar place sa fi mai tot timpul prin preajma ei dar poate sa fie ceva scurt si sa constati ca de fapt nu simti nimic pentru aceea persoana,poate doar simpatie nimic mai mult.
Sa iubesti pe cineva inseamna sa il acepti asa cum este,fara sa ii ceri sa se schimbe,pentru ca odata ce se va schimba nu va mai fi persoana de care te-ai indragostit,sa ierti ce iti face,sa treci cu vederea micile lucruri, sa lupti pentru el si pentru relatie, sa sacrifci tot ce iti sta in putere doar pentru a va fi bine, sa renunti niciodata la el, sa fi tot timpul langa el etc.Ar fi mai de zis dar le-am spus pe acestea, consider ca sunt mai importantehappy

| grab a răspuns:

"dragostea" asta de care intrebi tu exista asa cum si Dumnezeu exista!

Insa nu e pentru toti care nu se pot deschide suficient de mult incat sa ajunga de la o atractie banala la un sentiment profund si inaltator cum e iubirea trup si suflet!

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca exista.
In 95% dintre cazuri, alegem persoana de care ne simtim atrasi fizic, nu emotional. Alegem persoanele care arata mai bine, care stau mai bine din punct de vedere financiar, care au mai putine probleme (medicale, sociale, financiare, etc.). Si uite asa ingropam iubirea. Acel sentiment, care culmea, ar trebuie sa fie cel mai frumos. In mare parte poate fi la fel de urat ca matele unui caine mort pe asfalt. Poti avea ''norocul'' sa te indragostesti de cineva, sau mai rau, sa renunti la multe lucruri pentru cineva, care nu simte acelasi lucru pentru tine, cum simti tu pentru ea. Iubirea mi se pare, pe langa cel mai siropos sentiment, si cel mai urat si mai greu de eliminat sentiment. Nu o poti controla, si se lipeste ca o lipitoare din aceea scarboasa de tine. Si asa iti suge tot sangele, pana mori.

| sayWhaaat a răspuns:

Bineinteles ca exista. Sa iti dau si un exemplu, eu daca ma plimb prin oras 10 minute intalnesc cel putin 50 de fete atractive, insa m-am indragostit doar de 2 ori in 18 ani.
E cel mai concret exemplu posibil, sper ca te-am lamurit.

| Ajutatorool a răspuns:

Dragostea este o notiune inventata de evrei ca sa **** fara bani.

| Deyutza1039 a răspuns:

Da, dragostea e peste tot! Exista dragostea de mama, dragoste de tata, dragoste de primul iubit, dragoste de sot. Cand iubesti pe cineva, ai face totul pentru el, ai renunta la orice, dar daca esti atras de cineva iubesti numai corpul si/sau banii. Dar exista si momente in care esti atras de cineva pentru ceva anume, acea persoana se indragosteste de tine, tu il inseli si apoi pur si simplu TE INDRAGOSTESTI de acea persoana!
WoW! Habar nu am cum de am vorbit asa frumos. Am spus cuvintele astea din inima!

| Charice a răspuns:

Pai e simplu multi vor s*x putin vor o iubire cu sufletul nu trupeasca

| delia5609 a răspuns:

Da exista

| Copilaaa explică:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri...m-ati lamurit. :* Eu ma gandeam ca dragostea nu e altceva decat atractie ''combinata'' cu atasament.