De mine ce mai zici ca am aproape 23 de ani si sunt tot singur?
Incearca pe mediul online, trebuia sa vorbeasca macar una cu tine.
Asta ma întreb și eu... Din ce cauza oare? O fi din cauza orașului unde stau? Ca e micuț de 80 000 de locuitori.
Pareri zici, 28 de ani trist si depresiv in aceiasi situatie ca tine, care dumnezeu CINE, am avut o discutie aprinsa pe tema asta cu maicamea PENTRU MINE NU EXISTA ASA CEVA, nu ma droghez, nu dau in cap la lume dar de 28 de ani o tin numai in GHINIOANE! si o tot intreb pe maicamea unde *** e DUMNEZEU IN ASTA
"nu beau, nu fumez, nu ma droghez" Ce-mi place când cineva spune chestiile astsa crezând ca îi aduce puncte bonus.Nu bei, nu fumezi si nu te droghezi pentru ca ești plictistor.Si folosesc persoana a 2-a referindu-ma strict la tine, pentru ca altii pot sa nu facă chestiile astsa pentru ca nu vor(luând in calcul sănătatea sau pur si simplu preferințele personale).Tu nu o faci pentru ca ești prea "cuminte".
Exista Dumnezeu, dar El n-are cum sa te învețe pe tine sa agăți tipe.
Tot ce trebuie sa faci e sa lucrezi la tine.La caracter, dacă la aspect ești ok.
Cea mai mare prostie auzita.
Faptul ca nu ia droguri, nu bea si nu fumeaza arata ca are o disciplina mult mai mare ca a ta, dupa ce arata raspunsul tau.
Absolut, OP trebuie sa isi schimbe atitudinea despre viata, dar drogurile si fumatul sunt obiceiuri obiectiv proaste care nu aduc nimic folositor nimanui. Multe femei sunt de fapt respinse de aceste lucruri.
Inteleg ca tu esti mare drojdier, fumator sau ce altceva, dar mai bine nu-ti proiecta obiceiurile proaste pe alti oameni, si rezolva-ti problemele pana nu e prea tarziu si ajungi rau.
Daca exista Dumnezeu sau nu e irelevant.
Ce este clar e ca Dumnezeu nu intervine in viata de zi cu zi, deci cand vine vorba de actiuni nu te poti baza pe el. Daca vrei ceva, trebuie sa o faci pe cont propriu. Nu te va ajuta nimeni.
Este important sa iti dai seama ca exista multe tipuri de fete, si comportamentul lor e bazat pe conditiile in care au crescut. Pot sa iti spun din experienta ca majoritatea fetelor de oras nu sunt de tine, si au alte scopuri in viata. Daca vrei sa ai ceva scurt si fara complicatii, fetele dintr-un bar sau club sunt ce cauti. Dar tu nu esti genul ala de om, deci iti recomand sa cauti o fata de sat. Ele sunt in general mai religioase, conservative si mai pe felul tau, dar tine minte ca asta nu inseamna ca sunt ingeri pe pamant. Oamenii sunt tot oameni indiferent de cum se comporta, tot avem instincte si subconstiinta. Deci, daca viitoarea ta prietena "perfecta" te inseala cu altul, nu fi surprins de asta. Toate femeile sunt capabile pana la o limita.
Vad ca nu stii prea multe despre viata in relatie, deci o sa te avertizez prieteneste ca o relatie nu e asa de perfecta si distractiva cum cred altii. O sa dai de probleme si situatii care va trebui sa le rezolvi cu prietena ta. Tu esti baiat crestin, si daca si fata ta va fi la fel, tu vei fi capul familiei. Va trebui sa bagi bani in casa si sa iei deciziile grele. Relatia nu e doar sex si timpuri bune, este o responsabilitate destul de mare, si iti va manca din timpul liber.
Alt sfat prietenesc e ca si femeile vor sex, si daca nu le dai tu atunci o sa isi ia de la altul, pe ascuns. Esti baiat religios, dar sincer depinde foarte mult de cum interpretezi tu biblia individual. Ideea cu "fara sex inainte de casatorie" este bazata pe timpurile vechi unde nu aveai contraceptive, deci daca aveai sex insemna ca clar vei avea copii. Avutul copiilor in afara casatoriei este un lucru general nefavorabil, si chiar nu iti recomand. Dar acel pasaj din biblie se refera ca lectie de viata la asta, nu la actul sexual in sine. Daca ai bani de prezervativ, sau prietena ta vrea sa ia pastile contraceptive, atunci iti recomand cu drag sa ai sex. Daca nu faci copii, nu este neaparat un lucru impotriva lui Dumnezeu. Ai doar grija sa fiti protejati, ca sa nu va treziti cu surprize pe parcurs.
Teoretic sunt mult mai multe de zis, dar daca vrei iti explic intr-un raspuns separat. Raspunsul asta este deja foarte lung.
Nu inteleg de ce ai pus o intrebare despre dumnezeu, taman la sectiuunea de "SEX si dragoste"?!
Este pusa la misto, sau in bataie de joc?
''ma închinam sa am și eu o iubita''
Ahhahahha, hai ca asta-i buna, eu ma inchin pentru 10 000 000 euro
''nu beau, nu fumez,''
Astea sunt preferinte boss, nu calitati
Aia care se drogheaza si sunt si mari drojdieri au iubite pentru ca ei au un caracter dulce cat sunt treji si sunt baieti valabili din toate punctele de vedere, ca au niste vicii pacatoase asta e, toti avem slabiciuni.
Stiu caz la peste 35 ani sta cu muma-sa, nu a avut relatie serioasa NICIODATA si la fel, se crede perfect el fiind un zgarciob rupt in chur, chelios si albit de la 25 ani, cocosat dar se crede fat frumos din lacrima, tot timpul critica, tot timpul nemultumit, daca te vede ca esti suparat si la pamant mai al dracu baga cutitu in rana
Eu una prefer unu care mai le bea si ii place distractia cu care imi fac viata decat un vai m0rtii lui depresiv b@sinos de ajunge la 40ani si pleaca in concediu la mare tot cu maica-sa )
PS: Financiar ccum stai? Bautura, tigarile si altele COSTA BANI GREI
N-are nicio relevanta asta cu "fetele de la oras" si "fetele de la tara". Poate ca fetele de la oras au pretentii si vor bani, distractie si plimbate, dar cele de la sat sunt mai rau pentru ca ele vor sa scape de acolo. Ce religioase sunt alea la sat? Stiu si eu una cuminte aparent care facea sex anal cu sotul matusii ei.
"Exista Dumnezeu?"
Concret? Nu. Exista doar daca ai imaginatia bogata, ori mintea ingusta. Atat timp cat nu este localizat nicaieri in spatiu, nu poti spune cu certitudine ca exista. Nici macar nu se face auzit, nu transmite nici un mesaj clar.
Legat de relatii, nu esti singurul care traieste asa. Cuplurile ies in evidenta pentru ca se plimba mai mult, se pozeaza mai mult, si arata interesant. Dar pe langa ei, suntem multi singuri, care traim in aceeasi societate.
Sa stii ca persoanele care au mereu relatii, sunt ceva mai putin selective decat cei singuri mai mult timp, lasa mai multe de la ei, au mai putine principii. Mie nu mi se pare ok sa renunti la chestii bune de la tine, la asteptari, doar ca sa fii mereu intr-o relatie.
Buna! Poate ar trebui sa o lasi mai moale cu rugaciunea si sa faci lucruri care chiar te-ar ajuta, spre exemplu sa iesi in lume si sa socializezi. Daca astepti o relatie data de dumnezeu o sa astepti mult si bine.
Nu toate fetele de sat vor să scape de acolo. Normal, unele vor, dar sunt și unele care au crescut în anumite condiții și cresc să le placă viața religioasă și să o ia în serios. Nu e garantat, dar șansa e mult mai mare să găsești o fată de genul acolo decât în mijllcul orașului.
Anecdota ta este strict doar un caz din miliarde, deci nu aș lua-o ca evidență clară pentru orice, dar oricum este relevantă. Să fie de înțeles că fetele "cuminți" sunt la raritatea unui unicorn. Nu există fete pure, 100% loiale și cuminți, indiferent de cum au fost crescute. Dacă compari o creștină perfectă și pură cu o satanistă cu păr mov, piercing la țâțe și tatuaje, tot vei vedea multe similarități între ele pentru că așa funcționează instinctul și subconștientul uman. Rata de înșelăciune nu scade în relațiile creștine, și religia nu îți garantează nimic într-o relație.
I-am spus doar de chestia cu fetele creștine pentru că pare genul de tip care ar vrea așa ceva, nu am implicat că fetele de sat sunt unicorni perfecți și creștinele sunt loiale.
Nici chiar foarte creștine, m ai înțeles greșit, sa fie și de gașca, amuzante, sa te atragă, nu serioase în sensul sa fie mute ca și mie îmi place sa glumesc, sa fac caterincă, sa o atrag.
E și de la soarta sau ursatori sau trebuie sa mergi pe cont propriu în viață? Cum e?
Nu, asta e felul tau de a fi, nu esti indraznet cu fetele.
Asta cu Dumnezeu sa te rogi sa ai o iubita un iubit nu cred ca tine. Ține de tine cum abordezi și cum întâlnești o fata la standardele tale. Mai știu o persoana de sex feminin ce se ruga sa aibă și ea un iubit dar ea e abordata de băieți dar ea visează pe printul din poveste cu care nu o sa fie niciodată. Soluția abordezi orice fata. Vizionează clipuri de la fără Sens tv cu tehnici de abordare.
Nici una, nici alta, sunt dezamăgit ca nu găsesc nici o fată.
Imi omor timpul cu pariurile sportive ca sa uit de durerea din suflet
Soarta și ursătorii sunt concepte create de oameni, și nu există nici un fenomen dovedit științific care să le confirme. Ursitul este strict un obicei care a rămas din timpurile vechi ce se face la botez, nu e bazat pe realitate. Nici în biblie nu ai cazuri directe de ursitori. Nici un om nu îți poate zice cum o să ajungi în viață, și dacă ai observat, nici un urzitor nu spune vreodată că copilul va ajunge un leneș care lucrează pe minim pe economie la drivethru la McDonald's, pentru că dacă ar face asta, nimeni nu i-ar mai angaja la evenimente. Sunt doar trucuri care fac oamenii să se simtă bine.
Când vine vorba de soartă și destin, credința în acest lucru este detrimentală pentru oameni. Doar te face să crezi că nu ai liber arbitru și că indiferent dacă faci ceva sau nu, oricum vei avea o soartă îndeplinită. Acest lucru este o prostie. Dumnezeu ți-a dat liberul arbitru și te-a lăsat să decizi pentru tine cum îți vei duce viața. Nu există destin.
Speranța e un lucru similar, doar te face să te simți bine pentru că nu vrei să simți sentimente rele. Nimeni nu a câștigat ceva pentru că a sperat și s-a întâmplat, fiecare lucru din viață este decis la un nivel practic, indiferent de ce speră sau cred cei neimplicați.
Te rog nu mai vorbi dacă nu știi ce vorbești.
Eu nu am avut probleme cu agățat fetele, și încă nu am. Nu e greu, doar ești tu incapabil și refuzi să te îmbunătățești.
Femeile fac primul pas destul de des dacă pari de dorit în ochii lor. Iubita mea curentă a fost cea care m-a întrebat dacă vreau eu să fiu într-o relație cu ea, nu invers. Ea a început cu "Te iubesc și îmi place de tine" și chestii de genul, și ea a vrut să intrăm într-o relație. Eu nici nu am plănuit-o.
Altele mai subtile din trecut m-au întrebat cum stau cu relațiile, dacă sunt singur, de ce sunt singur, mi-au spus că și ele sunt singure, etc. și mi-au construit oportunitatea perfectă pentru escalarea situației. Nu e tot timpul direct, dar femeile în general nu sunt așa de directe ca bărbații.
Te rog nu da sfaturi dacă nu știi ce vorbești.
Esti pe legale azi prietene, am uitat ca tu esti gay ), ce ai facut gata te calugaresti si ramai la laba toata viata nu mai alergi dupa femei, nu mai iesi prin parcuri sa vezi ceva frumos, tu esti robot, nu om asa-i?
Stai tu linistit sa te apuce 30 de ani singur sa vezi ce ganduri iti trec tie prin minte, daca apuci 60 de ani in modul asta ESTI BINE
Tu nu dai sfaturi, doar îți împărtășești iluziile cu alții care poate sunt destul de vulnerabili și necunoscători încât să te creadă.
Majoritatea populației are prietenă sau nevastă, și majoritatea tipilor nu mor virgini. Cam toți își fac rost de o prietenă.
Tu nu poți, și se vede clar din cum vorbești. Urăști femeile pentru că nu vot să fie cu tine, și le numești "jeguri care nu merită atenție". Tu nu meriți atenția lui Cosmin, răspunsurile tale sunt enorate și greșite.
linarkfts întreabă: