Depinde ce intelegi prin "sensibil". Definitia mea pentru acest cuvant e putin mai diferita)).Dar oricum, exista, cu conditia sa fie si ele relativ sensibile.Ti-am zis, atractie fata de baieti"rai", la care faci tu apel la 2 din 3 intrebari, e doar pana la o anumita varsta(in general). Dupa incepi sa apreciezi alte lucruri.
Apreciaza. pana la un anumit punct. Cand vine vorba de sex, numai sensibil nu trebuie sa fi.
Cu cat ai mai multe trasaturi masculine, cu atat esti mai atragator pentru sexul opus.
Nu neaparat ray.Si inainte de varsta asta.Depinde de maturitatea fiecarei fete/femei.Trebuie sa intelegi care e diferenta.Cand tu folosesti termenul de "bad boy", de fapt te referi la cineva care nu are nimic "rau" in el.E doar un adolescent care vrea sa fie popular si incearca sa para dur, desi de fapt poate sa fie mai sensibil decat ceilalti.Asa a aparut termenul asta.Barbatii care chiar sunt mai insensibili, indiferenti, duri, n-ar suporta sa fie numiti asa.E un termen penibil.Si da, ei sunt mai atragatori, dar nu din perspectiva tuturor.Foarte putini mai sunt cu adevarat asa.
Daca te referi la sensibil ca atunci cand e slabut, adica e deranjat de o multime de chestii, si nu e adaptabil, cu siguranta nu va fi apreciat. Daca insa te referi la sensibil ca la a fi intelegator, a simti cu ea, a intelege, atunci sa stii ca femeile nu doar apreciaza asmenea barbati, ci si ii cauta, pentru ca fiecare dintre ele isi doreste un asemenea barbat linga ea.
RAY, esti cel mai activ user care da răspunsuri bune, un om cu minte( destept),
Cum ai reuşit sa ramai singur la varsta ta, sa nu te insori?
Mda.Si esueaza lamentabil.E aiurea sa fii o imitatie.Ori esti, ori nu esti.
Cu toti purtam masti si vrem sa fim ceea ce nu suntem cu adevarat, putini isi arata adevarata masca, uite ca daca isi dai jos masca uni poate vor profita de tine, pana la urma pe tine ce te a atras mai mult la barbati agresivitatea sau sensibilitatea de care datea dovada?
Asa e,desi unii sunt destul de multumiti cu cine sunt si n-ar vrea sa fie altcumva(inclusiv eu).Mda,e trist sa ajungi sa folosesti o masca ca sa iti ascunzi adevarata ta personalitate, de teama sa nu fi folosit, sa nu profite cineva de tine.
Referitor la intrebarea ta, nu agresivitatea e opusul sensibilitatii si clar ea nu ma atrage, cel putin nu in orice context.Nu sufar sensibilitatea exagerata, dar presupun ca ti-ai dat deja seama de asta.As prefera oricand un carcater puternic, raceala, indiferenta(nu indreptate spre mine).Cu alte cuvinte, o persoana ca mine.
Cineva spunea ca curajul nu e absenta fricii, ci infruntarea ei. Stii ca esti sensibil la ceva? Infrunta acel lucru pana dispare sensibilitatea. Teoria evolutiei merge foarte mult pe adaptarea speciei la cadrul in care traieste. Si e un adevar acolo, orice forma de viata e adaptabila. Si noi oamenii putem sa ne adaptam la orice conditii, cu conditia sa le acceptam, sa nu ne impotrivim lor, sa intelegem ca e ceva natural si ca trebuie sa convietuim in acele conditii. Desigur, ia ceva timp, necesita multa munca, dar, se poate. Daca ti-e frica de exemplu de tunete si fulgere, trebuie sa ai curajul de a te expune in fata lor, sa stai afara cand tuna si fulgera. Prima oara va fi groaznic, a doua la fel, dar a treia si urmatoarele vei descoperi ca va fi mai usor, incepi sa te obisnuiesti cu ele si devin parte din viata ta. Doar in cazurile patologice, care au intrecut masura nu e indicat, pentru ca asta ar agrava situatia, dar atit timp cit exista un echilibru psihic, se poate lucra la orice sensibilitate, insa nu fortat de altii, ci totul trebuie sa vina din interior.
Daca stai in casa cu trei muieri care se uita doar la telenovele, si nu ai alta sansa, fie sa vezi altceva, fie sa iesi din casa, da. Am fost cu sotia mea la o nunta unde nasi erau nasii nostri de cununie, si 80% acolo erau bruneti. Banuiesc ca iti dai seama ce s-a cintat acolo. 100% manele. Imi displac total, si sotiei la fel. Dar stii ce am facut? Nu am stat perpeliti toata noaptea, ca cei 20% care erau ca noi, ci am cautat sa descoperim ce era bun in toata chestia aia, si am dansat si pe manele. Nu a fost o noapte frumoasa, dar am stiut sane-o facem noi frumoasa.
Dar tu ai netul, si poti vedea pe net alte chestii mult mai faine. Trebuie si sa discerni intre ce e bine si ce e rau, intre cultura si subcultura. Ce ziceam nu trebuie pus in dreptul a ceea ce e rau, ar fi sinucidere, nu fizica, ci psihica, sau intelectuala.
Si nu cred ca e sensibilitate in cazul telenovelelor, e mai degraba dezgustul fata de ceea ce nu e cu adevarat de valoare.
Cred ca toti barbatii sunt sensibili chiar si cei care sunt duri, au si ei sensibilitatile lor uneori chiar mai mari decat te astepti. Cei insensibili nu prea au cum sa iti placa ca devin nepasatori si cu iubitele lor. Sa fie sensibili cand e cazul dar si puternici cand trebuie cam asta cred ca e ideal
Eu apreciez bărbații sensibili si nu aș suporta unul prea masculin.
Fiecare cu gusturile lui, nu iti face griji ca găsești tu pe cineva care te apreciază.
Băieții sensibili sunt ca ciupercile alea cu pălăria roşie şi pete albe.Te pot face să zbori sau te pot otrăvi.
anonim_4396 întreabă: