| debotenerte a întrebat:

Exista femei care nu au cunoscut niciodata adevaratul orgasm?
cine e de vina? http://despre-sex.info/tu-ce-stii-despre-orgasm/
acum ca ati citit si totusi nu scrie cam niciunde: femeile cand au orgasm elimina asa zisa sperma?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

1) DA!, din pacate pentru ele!, ca n-au intalnit macar UN barbat ARTIST! Sau ca nu au stiut sa se poarte! Sau ca- de ce nu s-au masturbat singure? E sigur si sanatos! 2) El, ea, sau amandoi!,, datorita educatiei deficitare, ignorantei, fricii de a nu se intampla ceva rau/neprevazut,... lipsei conditiilor si atasamentului reciproc, etc... 3) Nu elimina sperma, ci un lichid specific, se numeste "ejaculare feminina", si nu intotdeauna cand au orgasm!, si nu toate care au orgasm, SI elimina!, adica NU TOATE ating Acel prag, Deosebit de Intens, care le poate face sa SI elimine! Multe isi reprima aceasta, de rusine, crezand ca e urina, si se vor face de ras, DAR NU E ASA! Incercati, cei care ajungeti in faza asta, si veti vedea ca nici macar nu miroase a urina! Sperma se elimina totusi, in mod normal, DUPA actul sexual, daca nu s-a folosit PREZERVATIV = GRAV+TRIST!, cand te ridici din pat sau locul respectiv!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Femeile nu produc si nu elimina sperma. Cand au orgasm elimina un lichid incolor care nu contine celule germinale si care are rol de lubrefiere. Rareori eliminarea se face in jet, ceea ce o face asemanatoare cu ejacularea masculina, de obicei se face difuz, ca o umezire a vaginului si vulvei.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, exista femei care nu au cunoscut niciodata adevaratul orgasm... Nu am inteles de ce se cauta un vinovat pentru asta... Sincer... nu am citit articolul care l-ai postat... si nici nu intentionez sa o fac... Am citit cateva carti despre sex... si recent am gasit in Psychology Magazine un articol despre orgasm... Unele femei nu pot avea orgasm din cauza unor probleme fizice... dar sunt foarte rare... De obicei sunt cauze psihice - acea persoana considera ca nu are dreptul la placere... sau nu te simte suficient de comod langa partener... sunt nenumarate variante posibile... Parerea mea este ca, de cele mai multe ori, vinovatul lipsei orgasmului la femei este mintea acestora... Trebuie sa te abandonezi ca sa ai orgasm...

| AllenTJ a răspuns:

O sa mai cresti si o sa afliwinking

| Cryss a răspuns:

Pai femeile care nu si-au inceput viata sexuala nu cred ca au cunoscut adevaratul orgasm, insa daca se masturbeaza l-au cunoscut happy.
Am auzit si eu de eliminarile secretiilor cand e orgasm intens, insa nu se numeste sperma tongue, e ejaculare feminina cica happy.

| claudya a răspuns:

Intreaba ofemeie care face dragoste si poate vei afla....scrie-mi...

| debotenerte explică:

Am pus aceasta intrebare nu pentru ca nu stiu, ci pentru ca din intamplare s-ar putea citi si invata! din pacate mama mea si chiar si eu pana la varsta de 32 de ani nu a cunoscut ce este un orgasm si sunt multe femei asa chiar nu recunosc pentru ca le este rusine si totodata jena...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... elimina ghetzlaughinglaughinglaughing