Da, multe se jeneaza. de aceea e bine sa va cunoasteti bine, si sa se simta libera sa se exteriorize cum simte ea. dar la majoritatea tine de o educatie ignoranta si deficitara. asa cum razi si dansezi cu placere, tot asa trebuie sa nu te retii nici in pat.
Bineinteles ca DA, exista si astfel de femei care tac si/sau sunt mute ca pestele asa cum este si celebra jucatoare de tenis de camp Maria Sharapova, care in ciuda faptului ca este extrem de vocala/galagioasa pe terenul de joc, in pat este... muta, ceea ce a reiesit din declaratia lui Adam Levine iubitul tenismenei Maria Sharapova : ca e ca o ""broasca moarta"" in pat. =))
`Nu facea deloc zgomot in timpul sexului. Nu va pot spune cat de dezamagit am fost. Ca multi alti tipi, am crezut ca e genul de femeie... galagioasa. De fapt, ea statea lungita si nemiscata ca o broasca moarta. Chiar s-a enervat cand am inceput sa gem, spunandu-mi ca i-am stricat concentrarea. Am suferit un soc mai mare decat atunci cand am aflat ca nu exista iepurasul de Paste =))
http://www.bestmusic.ro/stiri/adam-levine-sex-maria-sharapova-103026.html
Sanatate!
haha
Da, dar in acelasi timp, asta nu inseamna ca, cu altul, nu va putea fi super relaxata si "galagioasa".
Ceea ce se intampla intre parteneri in pat e doar treaba lor, si nu ar trebui sa fie infleuntata de alte chestii.
De unde ai indoiala ca nu exista? Din moment ce intrebi, asta banuiesc. Sigur ca exista.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: