Pentru ca se pare, din punctul asta de vedere sunt mai inteligente decat majoritatea barbatilor si au si mijloacele necesare. E drept sunt unele care sufera mult timp, dar asta nu le face nici un bine, ba dimpotriva.
O fata/femeie sta cu tine si pentru ca ii poti asigura niste lucruri materiale daca vrei, sta pentru ca are o viata usoara si placuta, etc. La fel cum si noi vrem sa avem tipe sexoase, frumoase, placute, culte, elegante, etc, sau diverse combinatii din astea. E natural.
Ca unele/unii nu mai apuca si trebuie sa-si aleaga din ce ramane, asta e alta discutie.
Ce te face să crezi că trec fetele trec repede peste relații? Din contra aparent o băiat trece mai rapid ca o fată peste, deoarece în genre femeiile pun mai mult intensitate emoțională într-o relație. În orice caz timpul care îl petrece o persoană luptându-se cu "umbrele" fostei relații, ține mult și de socializare, o persoană care nu vorbește cu nimeni despre ce simte, va simți durere pe o durată mai mare de timp. În genre poate ăsta e motivul pentru care femeile trec peste mai repede, noi bărbați tindem să închidem în noi înșine, din cauza mândriei, dar ele nu prea fac asta.
Am vazut eu de multe ori ca nu trecea cateva zile si era cu altul, sunt si studi care demonstreaza asta
http://www.perfecte.ro/......logii.html
Păi mecanismul psihologic e diferit, adică să nu te aștepți că o femeie care a rupt o relație de 2 ani de zile să zicem, să treacă instant peste, dar cum am zis, femeiile comunică și asta le ajută, plus faptul că o nouă relație pentru ele e tot un fel de mecanism de diminuare a dureri. De obicei relațiile care intervin imediat după despărțire sunt de scurt durată, până la a se limita doar la o partidă de sex cu un tip ocazional. E doar un mod diferit de-a gestiona toate acele emoți. Gândește-te bărbați și femeiile gândesc și se comportă diferit, deci au metode diferite de-a gestiona anumite probleme, sau cum îți explici când unele femei se bagă în relați cu un anumit tip, dar în realitatea suferă după fostul?
Sincer să fiu, ai o părere tâmpită: O persoană care nu are niciun fel de afecțiune pentru alta are o psihoză, deci ceea ce spui tu e imposibil. Adică asta ar însemna că toate femeiile sunt niște ființe narcisiste și psihopatice, poate sunt eu mai naiv, dar mi se pare o tâmpenie chestia asta. Ți-am zis fiecare suferă în felul lui, să-ți dau un exemplu mai relevant:
Să zicem că unui tip îi mor părinți, și la câteva ore după îmormântare tipul merge la bordel și face sex. Ce zici nu-și iubea părinți?
Ba, da, doar își îneca durerea în sex, mno în mod similar femeiile evită durerea emoțională prin inițierea unor relați de transiziție. Aștept doamnele să mă corecteze.
Nu neapărat, ceea ce voiam să evidențiez este că fiecare om are propriul mod de-a se refugia de durere. Dar asta nu înseamnă că ai iubit pe acel cineva, doar pentru că vrei să eviți durerea. Țoți vrem să o evităm, chiar și tu, de-asta e mai ușor să te minți că toate femeiile sunt "malefice", decât să riști o altă relație ca apoi să fii rănit emoțional.
Nu te iubesc pe tine, ca esti retardat.
AlexEjmecheru întreabă: