| RAY a întrebat:

Exista fete care au suferit mult in urma unei despartiri? de ce fetele trec asa repede peste o relatie daca iubesc cu adevarat?

16 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Pentru ca se pare, din punctul asta de vedere sunt mai inteligente decat majoritatea barbatilor si au si mijloacele necesare. E drept sunt unele care sufera mult timp, dar asta nu le face nici un bine, ba dimpotriva.

| RAY explică (pentru Holiday):

Asta inseamna ca fetele nu iubesc cu adevarat ele doar folosinduse de ei pentru a isi urmari interesele, da se poate spune ca e ceva inteligent, lipsit de scrupule

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Ce naiba nu intelegi, daca pe unu cu potential sa zic asa nu-l iubesc, de ce naiba ar iubi pe unul fara?!? Oricum ai da-o tot sanse mai mari au sa fie iubiti cei cu "potential", de diverse forme.

Aia nu-i iubire e materialism, cand o fata sta cu tine pentru banii aia se numeste prostituata, obiect sexual, eu vb de altceva de iubire nu de banii, daca toate iubesc doar banii mai bine singur

O fata/femeie sta cu tine si pentru ca ii poti asigura niste lucruri materiale daca vrei, sta pentru ca are o viata usoara si placuta, etc. La fel cum si noi vrem sa avem tipe sexoase, frumoase, placute, culte, elegante, etc, sau diverse combinatii din astea. E natural.
Ca unele/unii nu mai apuca si trebuie sa-si aleaga din ce ramane, asta e alta discutie.

Desi fetele stau cu tine doar daca ai banii, cand numai ai adio, mare iubire, nu pot fi ipocrit sa spun ca nu mi-as dori ce ai scris acolo, dar eu vb de iubire

Aia e discutabil cu parasitul intr-adevar.

| SG1995 a răspuns:

Ce te face să crezi că trec fetele trec repede peste relații? Din contra aparent o băiat trece mai rapid ca o fată peste, deoarece în genre femeiile pun mai mult intensitate emoțională într-o relație. În orice caz timpul care îl petrece o persoană luptându-se cu "umbrele" fostei relații, ține mult și de socializare, o persoană care nu vorbește cu nimeni despre ce simte, va simți durere pe o durată mai mare de timp. În genre poate ăsta e motivul pentru care femeile trec peste mai repede, noi bărbați tindem să închidem în noi înșine, din cauza mândriei, dar ele nu prea fac asta.

| RAY explică (pentru SG1995):

Am vazut eu de multe ori ca nu trecea cateva zile si era cu altul, sunt si studi care demonstreaza asta
http://www.perfecte.ro/......logii.html

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Păi mecanismul psihologic e diferit, adică să nu te aștepți că o femeie care a rupt o relație de 2 ani de zile să zicem, să treacă instant peste, dar cum am zis, femeiile comunică și asta le ajută, plus faptul că o nouă relație pentru ele e tot un fel de mecanism de diminuare a dureri. De obicei relațiile care intervin imediat după despărțire sunt de scurt durată, până la a se limita doar la o partidă de sex cu un tip ocazional. E doar un mod diferit de-a gestiona toate acele emoți. Gândește-te bărbați și femeiile gândesc și se comportă diferit, deci au metode diferite de-a gestiona anumite probleme, sau cum îți explici când unele femei se bagă în relați cu un anumit tip, dar în realitatea suferă după fostul?

Sincer eu nu cred ca femeile iubesc cu adevarat -parere personala

Sincer să fiu, ai o părere tâmpită: O persoană care nu are niciun fel de afecțiune pentru alta are o psihoză, deci ceea ce spui tu e imposibil. Adică asta ar însemna că toate femeiile sunt niște ființe narcisiste și psihopatice, poate sunt eu mai naiv, dar mi se pare o tâmpenie chestia asta. Ți-am zis fiecare suferă în felul lui, să-ți dau un exemplu mai relevant:
Să zicem că unui tip îi mor părinți, și la câteva ore după îmormântare tipul merge la bordel și face sex. Ce zici nu-și iubea părinți?
Ba, da, doar își îneca durerea în sex, mno în mod similar femeiile evită durerea emoțională prin inițierea unor relați de transiziție. Aștept doamnele să mă corecteze.

Categoric daca ar face asta nu tia iubit parinti

Nu neapărat, ceea ce voiam să evidențiez este că fiecare om are propriul mod de-a se refugia de durere. Dar asta nu înseamnă că ai iubit pe acel cineva, doar pentru că vrei să eviți durerea. Țoți vrem să o evităm, chiar și tu, de-asta e mai ușor să te minți că toate femeiile sunt "malefice", decât să riști o altă relație ca apoi să fii rănit emoțional.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru RAY):

Nu te iubesc pe tine, ca esti retardat.

| Necunoscut112 a răspuns:

Babaiatule, tu esti bolnav mintal! Fa-ti un control!