Aici pe TPU sau in general? Sigur ca exista si fete care nu au experienta amoroasa deloc. Acum nu stiu pe la ce varsta...
Da, mai exista. Irelevant totusi. Ca sa citez din cel mai relevant raspuns: "și nici cine știe ce băieți"... Asa ca poti intelege situatia in care te afli. Orice fata este imuna la "baieti buni" si timizi sau mai stiu eu cum, pana nu trece prin cateva relatii din care iese ori inselata, ori batuta, ori lasata amanet cu un copil doi, cinci, moment in care isi da seama ca nu mai e frumoasa cum era odata, sau are de intretinut niste copii, nici un "mascul alfa" nu prea da si nici nu a dat vreodata de fapt doi bani pe ea si tot asa mai departe. Atunci intra in ecuatie vederea aia "outside of the box" se trezeste compasiunea si adevarata "maturizare"... atunci devine femeie. Moment in care e rostul de a-i cauta pe acei "baieti buni" si timizi care nu au avut o sansa pana atunci. Asta doar in cazul ca reprezinta un viitor stabil, adica stare materiala si sociala buna.
Pana acolo, le poti considera doar niste "automata" care stii probabil clar ce vor. Masculi alfa, care stiu sa le ia de sus, sa le gadile cu minciuni dulci, sa le f*** bine, sa le plimbe cu masina si sa le distreze si sa le faca promisiuni marete. Sa fie langa acel cineva care stie sa "bata cu p***-n masa" in fata prietenilor si in societate. Cineva care cred ele ca se va comporta in timp mai bine si "se va da dupa ele". Cineva care cred ele ca ar fi acel potential cap de familie puternic si iubitor. Atat ca asta e doar o minciuna, o fantezie pe care hormonii lor o fac mai credibila decat lumina zilei cand se umezesc intre piciorushe.
Asa ca nu cauta o alta rezolvare la timiditatea ta decat sa iesi din ea si sa incepi sa nu mai dai doi bani pe ele. Care poate face asta, scapa, care nu, ajunge ca mine
Succes!
Cred ca deja sti raspunsul numai ca vrei sa auzi si de la altii. Desigur ca exista, nimeni nu s-a nascut sarutandu-se. Unele o fac mai repede, altele mai tarziu. Nu e nimic rau in nici una din situatii, fiecare se saruta sau face sex exact atunci cand vrea, se simte pregatit si/sau are partener.
Da exista o grămadă care nu au avut parte de o relație sau de vreun băiat serios. Cred că toată lumea a avut câte un crush dar acela nu o baga in seama sau nu în felul ala, probabil e mai apropiată de din băiat dar acela nu vrea sa fie împreună cu ea. Eu sunt una din acele fete care nu a avut primul sărut sau vreo relație și toți cei care se dau la mine sunt cam mari pentru mine și nici cine știe ce băieți, deci mai bine mai aștept
Iwanttodie întreabă: