Buna, sigur ca nu mai sunt virgine fetele care practica sexul oral sau anal, ele poate considera ca virginitatea consta in acel himen neatins, insa nu e asa. Teoretic o fata e virgina daca nu a facut sex vaginal, insa practic nu.
O fata e pura atunci cand nu intretine niciun act sexual de niciun fel, fie ca e anal, oral, vaginal.
Aceste fete sunt false si falseaza o virginitate care e dusa demult si vor sa para pure, poate ca vor sa fi `virgine` pentru.casatorie sa dea o impresie buna sotului, dar asta e o falsitate.
Tu c-am ai dreptate dar fetele astea vor sa se dea mari "cuminti" da de fapt fac trotuarul, probabil exista si prostituate virgine, de ce nu. e bine sa fi "virgina-profesoara", sau asa cred ele.
Ele nu sunt virgine, doar mint ca ar fi virgine. Au himenul intact, dar asta nu are nici o semnificatie. Virgina e o femeie care n-a avut nici un contact sexual. Ce rost are? Ele nu au alta valoare de oferit si atunci pastreaza aceasta pseudovaloare ca sa ii minta pe urmatorii barbati.
Ma crezi ca zilele trecute mi-a zis o prietena ceva de genul "M-ai bine i-o sugi sau ii faci laba decat sa nu mai fii virgina! Ca in felul acesta poti sa ramai si gravida". Nu-mi venea sa cred... ea i-a facut oral unui fost prieten, probabil de aceia zice asta, dar eu nu as face asa ceva never.
N-o judec, e prietena mea, si cu toate ca nu are o reputatie tocmai buna mi-a dovedit ca este o prietena adevarata!
Bafta.Sunt virgine fizic, caci moral sunt satule!
Da stii ca e si bancul ala intre 2 prietene ))
Fata 1 : - Fata am ajuns virgina la nunta.
Fata2 : - Pai si cum de ai putut sa ajungi virgina la nunta? :O
Fata1 - Mult currr draga mea ))
Infine, fiecare face ce vrea, in ziua de azi nimic nu ma mai mira, aveam o prietena de 16 ani care o facea numai anal pentru ca o ducea mereu maicasa la control la ginecolog, , deci in concluzie nu stiu ce sa zic, dar pe mine ma oftica faptul cand le auzi " euuu sunt virginaaa" si cu chipul de ingeras, si ele sunt satule , treaba lor.