| SunShine_5894 a întrebat:

Exista iubire, sau e doar obisnuinta? Daca exista iubire de unde sti cand iubesti sau esti iubit?

Răspuns Câştigător
| Izabelaisa a răspuns:

Exista iubire!
Uite iti zic ce mi se intampla mi-e si cred ca asta este iubire!

Poi eu simt numai fluturasi in stomac si relatia e de 2 ani si simt ceea ce simteam in prima zi ''iubire''!
Poi el cand nu e langa mine puppy dog eyes simt asa o tristete ma simt aiurea sau macar daca imi zice ca iese pe afara si eu nu pot iesi cu el mama doamne deci simt ca mor :-s ma gandesc numai la el ce face afara.si daca ma duceam si eu era mai bine!
Sau mereu poate cand mai este o mica''cearta'' intre noi si el nu ma baga in seama pentru o ora sau 2 in orele alea plang de mi se rupe sufletu! straight face
Cu el as vrea sa fac totul sa-l prezint la toti la orcine sa-l fac sa se simta barbat langa mine si lupt pentru el! Pentru ca in dragoste trebuie sa lupti pentru ce ai!

Cand iubesti simti ca toata lumea e a ta dar ai grija pentru ca de la iubire la suferinta e doar un pas. trebuie sa stai atenta pe cine iti alegi sa iubesti!

Ai grija te pup succes :*! >:d

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ei,simti.

| Narcis2007 a răspuns:

Te gandesti la respectivul/respectiva tot timpul

| NimeniDeNicaierii a răspuns:

Dragostea, iubirea se simnte nu se axplica in cuvinte...

| NimeniDeNicaierii a răspuns:

Explica scuze... laughing laughing

| Alexandra3012 a răspuns:

Iubirea se simte, nu trebuie sa te gandesti la asta, vei intalni si tu o persoana cu care te vei iubi si vei simti si tu la fel. Ai face orice pentru el/ea, treceti peste orice impreuna. este un sentiment minunat dar care aduce si suferinta asa ca ai grija de cine te indragostesti:*. Bafta

| stefania2011 a răspuns:

Iubirea se simte nu se spune

| doinis a răspuns:

Se vede si se simte,nu se spune...cel care o spune este fals! (o vorba din Biblie) big grin scuze tongue si cel care o spune nu o simte cu adevarat. Prin fapte se vad dovezile de iubire fata de celalalt happy deci, mai multe fapte decat vorbe!
te pup, cu drag :*