| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Exista jumatatea perfecta?

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Da... exista jumatate.
Si daca e jumatate, e si perfecta pentru tine.Nimeni nu e perfect, in afara de Dumnezeu, dar fiecare om vede pe cineva perfect, iar atunci cand amandoi se vad perfect unul pe altul, inseamna casunt facuti unul pentru altul.

| Dominicc a răspuns:

Nu! Cu toate ca atunci cand iubim avem impresia ca asta e jumatatea noastra si ca ne iubeste sau o iubim enorm. Faza e ca daca tot ar fi asa perfect cum ar fi jumatatea perfecta nu ar trebui sa mai existe suferinte si despartiri. Deci cand esti la concluzia ca ai o persoana perfecta LG tine sau jumatatea perfecta e total aiurea. E un sentiment atat! Dece? pentru ca trebuie sa treci prin mai multe relatii sau aventuri pana iti dai cu adevarat seama cand cineva e asa cum iti inchipui tu.

Daca totu e asa perfect de ce la un moment'dat unu cedeaza? sau se cearta si se despart. Atunci a fost jumatatea perfecta sau doar o incercare de ati arata cineva cum sunt felurile si tipurile oamenilor?!

| Азбука a răspuns:

Desi nu este nimeni perfect, pentru fiecare om poate sa existe jumatatea perfecta. Perfecta, pentru ca asa percepem persoana pe care o iubim happy

| shtephie a răspuns:

Jumatate perfecta nu exista happy

| Emeraude a răspuns:

O jumatate care sa fie perfect compatibila cu o alta jumatate...
Daca e rupta dintr-un intreg, se poate sa fie perfecta. Daca sunt doua jumatati diferite, sunt mai putine sanse sa se potriveasca.
Depinde acum in ce mod vrei sa privesti situatiawinking.

| zayidee a răspuns:

Acu perfect nu are cum sa fie. exista intr-adevar sufletul pereche, acea jumatate cu care te completezi. fiecare om are plusuri si minusuri. oricum dragostea e oarba, si cateodata defecte de neacceptat pentru altii, tie nu ti se par asa grave, din punctul meu de vedere e o chestiune de gusturi.

| IooMar a răspuns:

Da exista jumatate pentru ca Dumnezeu ne-a scris destinul si fiecare are o jumatate. O sa iti dai seama de asta cand o sa fii mai matur.

| Jeremy1 a răspuns:

Nu, nu exista.
Desigur, in mentalitatea cretinoida a celor de azi, exista "alesi", jumatati, dar asta doar pentru ca am fost crescuti de televizor si povesti stupide cu Feti-Frumosi si Frumoase Adormite. Si mai trist, sunt multi care pun botul.

| ramonatm17 a răspuns:

Fiecare percepe perfectiunea in alt fel, ceea ce tie ti se pare perfect altora li se poate parea banal, dar eu cred ca exista jumatatea perfecta a fiecaruia, asa cum o percepe fiecare pers in parte

| Ellameh a răspuns:

Sigur ca da, acel "suflet pereche". Unele persoane au noroc sa-l intalneasca, iar altele nu au. Se spune ca e o senzatie unica pe care, atunci cand o simti, iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche. Depinde numai de destin in punctul asta. Mult succes!

| adrianaa a răspuns:

Dalove struck

| rosogalavinia a răspuns:

Nu neaparat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua picaturi, Doua frunze nu sunt perfect. Nimic si nimeni nu-i pefect! Tine minte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine inteles ca DA! dar toate la tinpul lor