Da... exista jumatate.
Si daca e jumatate, e si perfecta pentru tine.Nimeni nu e perfect, in afara de Dumnezeu, dar fiecare om vede pe cineva perfect, iar atunci cand amandoi se vad perfect unul pe altul, inseamna casunt facuti unul pentru altul.
Nu! Cu toate ca atunci cand iubim avem impresia ca asta e jumatatea noastra si ca ne iubeste sau o iubim enorm. Faza e ca daca tot ar fi asa perfect cum ar fi jumatatea perfecta nu ar trebui sa mai existe suferinte si despartiri. Deci cand esti la concluzia ca ai o persoana perfecta LG tine sau jumatatea perfecta e total aiurea. E un sentiment atat! Dece? pentru ca trebuie sa treci prin mai multe relatii sau aventuri pana iti dai cu adevarat seama cand cineva e asa cum iti inchipui tu.
Daca totu e asa perfect de ce la un moment'dat unu cedeaza? sau se cearta si se despart. Atunci a fost jumatatea perfecta sau doar o incercare de ati arata cineva cum sunt felurile si tipurile oamenilor?!
Desi nu este nimeni perfect, pentru fiecare om poate sa existe jumatatea perfecta. Perfecta, pentru ca asa percepem persoana pe care o iubim
O jumatate care sa fie perfect compatibila cu o alta jumatate...
Daca e rupta dintr-un intreg, se poate sa fie perfecta. Daca sunt doua jumatati diferite, sunt mai putine sanse sa se potriveasca.
Depinde acum in ce mod vrei sa privesti situatia.
Acu perfect nu are cum sa fie. exista intr-adevar sufletul pereche, acea jumatate cu care te completezi. fiecare om are plusuri si minusuri. oricum dragostea e oarba, si cateodata defecte de neacceptat pentru altii, tie nu ti se par asa grave, din punctul meu de vedere e o chestiune de gusturi.
Da exista jumatate pentru ca Dumnezeu ne-a scris destinul si fiecare are o jumatate. O sa iti dai seama de asta cand o sa fii mai matur.
Nu, nu exista.
Desigur, in mentalitatea cretinoida a celor de azi, exista "alesi", jumatati, dar asta doar pentru ca am fost crescuti de televizor si povesti stupide cu Feti-Frumosi si Frumoase Adormite. Si mai trist, sunt multi care pun botul.
Fiecare percepe perfectiunea in alt fel, ceea ce tie ti se pare perfect altora li se poate parea banal, dar eu cred ca exista jumatatea perfecta a fiecaruia, asa cum o percepe fiecare pers in parte
Sigur ca da, acel "suflet pereche". Unele persoane au noroc sa-l intalneasca, iar altele nu au. Se spune ca e o senzatie unica pe care, atunci cand o simti, iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche. Depinde numai de destin in punctul asta. Mult succes!
Nastia întreabă:
anonim_4396 întreabă: