Evident ca sunt si ele frustrate pentru ca nu-s placute, de ce crezi ca se aranjeaza atat, haine noi, ore-n sir la baie? pentru ca vor sa fie placute, apreciate, de altfel toti vrem sa fim apreciati fie ca recunoastem sau nu.
O femeie urata daca mai are si noaptea mintii,, nu doar ca e neatractiva, dar e de evitat! O femeie trebuie sa compenseze prin alte aspecte daca cel fizic nu o ajuta, dar la prima vedere iti dai seama ca nu fac curte toti.
În același timp, femeile au alocat mai multe puncte caracteristicilor faciale, indiferent de buget și indiferent dacă au proiectat un partener pentru o relație pe termen lung sau pe termen scurt.
https://studii-cercetari-stiintifice.blogspot.com/......la-un.html
Evident ca exista, din pacate. E o idee tampita, imi pare rau pentru cele ce gandesc asa.
Femeile urate nu exista.
O femeie ce nu are are trasaturi prea grozave isi va alege un paetener care sa le placa asa cum sunt, conteaza fizicul dar fiti realisti, nu exista doar oaneni superfrumosi, uitati va pe strada, la cunostinte, nu vedeti cupluri in care el sau ea sau amandoi sa nu arate prea grozav, sau oameni obisnuiti? Sunt destui care isi gasesc jumatatea chiar daca sunt mai grasute, grasuti, etc. Eu iti zic ca poti trece peste aspectul care nu e grozav daca te intelegi, te distrezi cu partenerul. Ajungi in timp sa il placi asa cum este.
O femeie urâțică, dar sociabilă, inteligentă și generoasă e mult mai acceptată în societate față de o fată care e frumoasă care e mai puțin generoasă și cu inteligență ceva mai redusă față de cea mai urâtă. În societate e foarte important să fii altruist/altruistă, să ai simțul umorului, să fii o persoană echilibrată, etc. Eu am în cercul meu de cunoștințe și persoane care sunt frumoase. Unele dintre ele le apreciez deoarece au simțul umorului, sunt inteligente, etc, dar am și persoane mai puțin frumoase pe care le apreciez în primul rând pentru calitățile enumerate mai sus.
AdrianComan69 întreabă: