Da exista, ii presedintele Romaniei si ajutoarele sunt guvernantii! daca ma intelegi :*
Nu exista dar e frumos sa stii ca exista. Doar asa ne mai infrumusetam realitatea cruda uneori, visând...
Da, exista, pariez ca u ai scris in scrisoare ca iti doresti un vibrator!
am dreptate?
Pentru tine da...)) daca si in canal incapi iti dai seama ca si mos craciun exista
A existat, da a facut greva foamei ca nu mai avea loc in panataloni si a crapat, trist nu?
Buna. scuze ca te dezamagesc dar mosul nu exista, insa exista spiritul Craciunului, iar noi ne facem cadouri intre noi prtr a celebra nasterea lui Iisus(stiu cum e sa fli ca mosul nu exista, regret ca m-a intrebat-o pe mama de asta, preferam sa nu aflu. Iar restul care au raspuns nu mai radeti de ea pentru ca sunt sigura ca si voi ati trecut prin asta.
Funda?
Buna la toti iditiotii, buna tweety. Ma copiilor, voi tot ziceti ca tweety e proasta, da e mai deasteapta ca voi toti. Ea se distreaza, si voi va chinuiti sa va bateti joc de ea. Voi ii faceti jocul. E mai desteapta ca toti dintre voi care o luati la misto. Bravo twee, tine-o tot asa!
Nu.
Cred ca esti mica, dar nu exista.
Este o fantezie a copiilor mici creata de parinti.
Sa nut e superi, toti trebuie sa aflam. Eu am aflat la 6 ani!
Funda?:d
Sigur ca exista. Tu trebuie sa crezi asta. Si daca o faci, atunci el exista.
Mos Craciun Exista pentru copii mici. dar el de fapt nu exista!
Imi pare rau daca esti mica si afli AdevarulQ!
Ai grija de tine!
Daca ai peste 12 ani.mosu nu exista
dar daca ai sub 12 atunci pentru tine da.inca exista