anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista o fata care sa fie virgina si in acelasi timp simpatica, care sa fie cu frica de Dumnezeu dar sa ramana in acelasi timp si sociabila, sa stie sa spuna lucrurilor pe nume, sa stie sa depaseasca greutatile dar in acelasi timp sa stie sa fie si senzuala, sa nu se imbete, sa nu fumeze, sa nu bata cluburile, sa isi doreasca o familie frumoasa, si cel mai important care sa doreasca sa iubeasca si sa fie iubita?

15 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Da, exista si eu sunt una din ele.

| afrodita3333 a răspuns:

Da sigur ca exista doar ca aceste calitati se dobandesc in timp si trebuie sa fii foarte norocos sa o intanlesti.Si apropo nu cred ca virginitatea are legatura cu faptul ca e simpatica. Poate fi simpatica si dupa ce nu mai e virgina.Nu toate fetele devin curve dupa ce isi incep viata sexuala.

| HAVY a răspuns (pentru afrodita3333):

Care le-am mai intalnit virgine aveau cam toate defecte majore fizice sau psihice, cum ar fi ochi incrucisati, greutate sporita mult etc.

| adriang95 a răspuns:

Era o vorba. Si desteapta si frumoasa si devreme acasa. Bafta in cautarea ta!

| hellaw a răspuns:

Mha eu zic ca tu cam cauti femeia perfecta... care nu prea exista laughing sa ziceam ca daca mai sunt fete dinalea, si care sa nu aiba vreun defact fizic sau psihic cum ai zis tulaughing, sunt foarte greu de gasitlaughing:*

| HAVY a răspuns (pentru hellaw):

big grin da. asa este sad

| MaraMara12 a răspuns:

Da normal... ma cam regasesc

| HAVY a răspuns:

Complexa, bine ti-ai ales nicknameul. Da, intr-adevar poate ce am scris eu mai sus are o tenta de egoism, insa traim intr-o societate unde valorile si idealurile tineretului degradeaza cu pasi repezi, de la chestii bune degradeaza spre tot felul de prostii. Am postat aceasta intrebare si ID-ul meu in cazul in care sunt totusi fete care cauta sa comunice cu cineva care inca mai impartaseste aceste idealuri sa zic, deoarece devine din ce in ce mai greu sa mai gasesti astfel de oameni. iar innacriti/innacrite care se grabesc sa arunce cu ofense se gasesc din ce in ce mai multi/multe...

| HAVY a răspuns:

Exact, separ, pentru ca nu cred ca o fata care doreste sa isi tina fecioria pana la casatorie si sa aiba o casnicie frumoasa, in curatie, merita sa fie pusa in aceeasi oala cu cele ce nu pot sa aiba rabdare si nu tin la aceasta curatie.

| HAVY a răspuns:

Iar ce pot sa ofer eu pentru astea este reciprocitatea...

| HAVY a răspuns:

Tu zici "feciorule" de parca ar trebui sa ma simt jignit de aceasta happy Nu stiu cum te numesti... dar asculta, fecioria permite o mai buna si mai curata imbinare a celor doi ce se iubesc. Actul sexual aici vine ca o incununare a dragostei dintre cei doi ce se casatoresc, o manifestare suprema a iubirii, care aduce ca urmare si nasterea de prunci si ii uneste pe cei doi trainic pentru o viata. Persoanele care nu si-au tinut fecioria pot si ele sa fie fericite in casnicie, si sa simta roadele adevaratei si sincerei iubiri, insa cu conditia ca inteleg ca au gresit, le pare rau si se caiesc de aceasta, se spovedesc cu convingerea profunda sa nu mai savarseasca aceasta fapta urata si atunci reusesc sa spele acele fapte rusinoase primind in inima acel sentiment curat de pace si alinare - cu aceasta conditie pot sa guste din adevarata fericire in casatorie, insa tot vor avea capul mai plecat pentru ca va exista in constiinta lor urma acestui pacat/greseli. Pe cand cei ce "nu calca pe bec" au posibilitatea sa se savureze altfel unul pe celalalt, nu exista reper pentru comparatie, e altceva, nu poti sa condamni asa ceva.

| HAVY a răspuns:

Iar "cunostinta ta de cauza" e o mocirla oribila, o amageala, o "cuplare" care in momentul cand vezi pe cineva mai convenabil si mai apetisant, treci la celalalt. Te-as sfatui sa iti mai revizuiesti conceptia si poate sa deschizi mai bine ochii. nu te-ai intrebat care o fi cauza atator divorturi si nebunii. oare nu din cauza acestor mizerii se intampla? Avorturi din cauza la multe sarcini nedorite ca urmare a relatiilor sexuale cu parteneri intamplatori, doar de dragul satisfactii instictului animalic de moment fara pic de ratiune pentru ce se intampla in general? Cata suferinta vine de pe urma lor. Cum tu poti sa pretinzi ca ia o dragoste curata cand esti constient ca pe partenerul tau a mai avut la propriu nu stiu cate fete inaintea ta?! Oribil, dezgustator!

| HAVY a răspuns:

Nu, nu fac matrimoniale. happy eu oricum de curand plec din tara si nu mai trec in curand pe aici. ci doar asa sa zic un sondaj de opinii si poate eventual noi amici/amice, iar mai departe cine stie, nici nu stii cum vreo una din ele poate se nimereste sa fie si pereche in viata. happy E ceva de condamnat aici? Nu cred. )) Poate ar fi cazul sa te mai relaxezi putin asa, sa o iai mai usor si sa nu faci isterica prin zona. pentru ata aia a ta.batting eyelashes

| mitzarela a răspuns:

Sigur ca exista doar ca acum parca ar fi ''la moda'' sa bei, fumezi sa te prostituezi etc.