Tu crezi ca femeile iubesc cu adevarat? eu nu cred asa ceva, o femeie sta cu unu atat timp cat il foloseste ca pe catelul ei cand ala devine caine rau pleaca la alt fraier
Sunt chiar foarte multe asa zise "familii" in care NU mai exista afectiune, nici-o atractie sau legatura intre cei 2 soti. Dar cu toate acestea, ei continua SA CONVIETUIASCA pur si simplu DOAR din cauza existentei copiilor inca minori, sau din asa zise motive de cele mai multe ori hilare, de natura "religioasa" si prevazute de morala crestina de a trai impreuna intreaga viata indiferent cum ar fi aceasta; buna sau rea, pentru a se evita "rusinea" sau oprobriul/dispretul societatii si/sau a comunitatii in care traiesc. Un astfel de comportament si gandire retrograda este caracteristica familiilor provenite dintr-un mediu cu gandire si idei conservatoriste.
Probabil exista si cazuri din astea, sau poate stau impreuna doar de dragul copilului/copiilor.
Sunt o gramada de relatii de fatada datorita interesului pentru bani sau pentru siguranta zilei de maine.
Parerea mea este sa nu asculti sfatul luiRAY27 TM, am observat ca majoritatea raspusnurilor sale sunt bazate pe generalizari, probabil omul a fost profund dezamagit, inteleg asta, dar cred ca exagereaza cu desavarsire. Din punctul meu de vedere exista 2 tipuri de casnicii: 1.Bazate pe interese financiare, care de obicei se termina in divort. si 2. Casnicii armonioase bazate pe respesct si toleranta. Mama mi-a spus, chiar de curand, ca intr-o casnicie, de la o un timp si odata cu varsta sentimentele si fluturasii in stomac se duc ( repet asta nu inseamna ca nu il mai iubeste, dar iubirea capata alta forma, si anume, aceea a simtului responsabilitatii si formarii unei familii inchegate, dispuse sa creasca copii pentru o societate si viata cat mai buna, aceasta a fost concluzia mea) Respectul nu trebuie sa lipseasca niciodata, pentru ca altfel se duce totul de rapa. Parintii mei s-au iubit cat au fost tineri, stiu sigur, si acum se mai iubesc, chiar daca afiseaza intr-un mod subtil acest lucru, nu simt ca in familia mea nu exista afectiune, nu ma intelege gresit. Dar cum am zis, intre mama si tata nu mai e iubirea de la inceput, mama si tata traiesc o alta iubire, care, de cele mai multe ori se manifesta prin mine si fratii mei, si prin lucruri marunte pe care eu le-am observat.O seara faina!
Iar ești pasăre de noapte?
Tot timpul Activitatea mea aici e mai secreta pentru cunoscutii mei. Plus ca sunt foarte inspirata sa raspund noaptea.
Și parcă ar sta ziua să se uite la ce faci tu.
Din ce am observat cam multe răspunsuri legate de acest subiect. Ciudat. Mă întreb de ce.
Sunt supravegheata, și nu în sensul rău al cuvântului. Legat de răspunsuri pe acest subiect : m-am uitat ce categorie are cele mai multe întrebări la care pot sa răspund; d&s, adolescenți, familii și relații în principal, și mai am câteva răspunsuri la cariera.Consider ca acolo pot da sfaturi, plus ca multe întrebări sunt de natura subiectiva, și consider ca dacă am o viziune pe ca pot sa o împărtășesc cuiva sa facă alegeri cat mai bune, de ce nu? Probabil crezi ca sun vreo frustrata fara viata sociala dacă dau sfaturi de genul, ceea ce e total neadevărat.
Nu cred nimic, doar că mi se pare dubios. Și de ce m-ar interesa dacă ești o frustrată fără viață socială? Societatea poate fi nașpa iar pe cineva incompatibil cu ea nu sunt în măsură să îl judec.
De ce ti se pare asa dubios? Consider ca nu am dat pana acum niciun raspuns impertinent, ca de altfel nici nu am pus o intrebare impertinenta.
Dubios nu se referă neapărat la impertinent.
Ok, atunci detaliaza te rog, de ce ti se pare asa de dubios?
Ți-am spus, prea multe răspunsuri detaliate pe acest subiect, dragoste și sex ceea ce mă face să deduc că pentru tine e un subiect destul de important deci poate viața ta se rezumă la niște aspecte sentimentaliste care nu știu cât de mult sunt satisfăcute sau nu știu câtă încredere ai în ceea ce ai. Am dedus poate pe lângă, dar asta e doar o impresie și dacă nu e corectă, un motiv trebuie să fie, adică și categoria conversații e populară și nu prea vezi întrebări de genul. Să nu mai zic că mai toate întrebările tale sunt despre asta. Nu am zis-o cu răutate.
Pari o fată destul de inteligentă și ai răspunsuri destul de bune, e ciudat că te axezi așa mult pe genul ăsta de subiecte.
Nu am toate intrebarile despre asta. Da, relatiile, de orice natura, fie ele amoroase, de prietenie, de familie reprezinta un aspect important pentru mine.Consider ca viata mea sentimentala este satisfactoare si toate raspunsurile pe care le-am dat, pana acum pe subiectul asta, au fost in primul rand trecute prin firul gandirii si bazate pe anumite principii pe care mi le-am format de-a lungul vietii. Viata sentimentala si relatiile cu ceilalti oameni reprezinta u n aspect important pentru orice om.Nu poti trai singur pe Pamantul asta, esti mereu inconjurat de oameni. Daca ai o relatie toxica, sau probleme in familie, sau te simti singur, etc toate astea duc la atat la stima scazuta de sine, frustrari etc. Daca pot sa ajut pe cineva cu o vorba buna, un sfat legat de asta, ma bucur sa o fac.
Multumesc de compliment, inteleg, este opinia ta.
Eu rar văd oameni pe care să îi pot caracteriza ca fiind sentimentaliști. Majoritatea sunt egoiști.
Asta asa este, foarte multi oameni sunt egoisti. Ma consider o persoana sentimentala, pentru ca iubesc oamenii in general, iubesc sa ii descopar, sa ii ajut, sa incer sa ii inteleg si sa vad mereu ceva bun in ei. Cineva mi- a spsu odata ca imi pasa prea mult de oamenii carora nu le pasa de mine, posibil si acest lucru, dar mereu am facut ce am simtit, fara sa astept sa primesc ceva in schimb, mai ales cand am ajutat pe cineva. Un simplu multumesc, mi-ai facut ziua mai buna ma bucura enorm. Probabil iti pare greu de crezut, insa asa sunt.
Vezi să nu fii dezamăgită. Eu cam oscilez. Am momente când privesc omenirea cu admirație, cu căldură și momente pe dos.
Stiu ce spui...SI eu am momente cand ma indoiesc si apare frica de dezamagire. Cert este ca stiu un lucru: lumea e plina de oameni minunati, dar stii vorba aceea padure fara uscaturi nu ai sa vezi.
Nu prea mi se pare plină, dar curios optimismul tău.
Cu siguranta. Unele persoane stau pentru pensia lasata de celalalt cand moare.
RAY întreabă: