Eu sunt o persoana asexuala si am renuntat de mult la femei, uite ca exista - si in internet apar forumuri in care gasesti persoane care stau impreuna si nu fac sex niciodata sau singure ca mine.
Lumea asta se caracterizează în special prin diversitate. Există persoane necrofile, adică, wow! :o
Aşa ceva nu mi se pare ieşit din comun. Există acele persoane care se pocăiesc sau călugăresc adoptând un stil de viaţă cu abstinenţă totală.
Deci... există!
Cred că au parte de fericire destulă dacă priveşti lucrurile din perspectiva lor, nu se îndrăgostesc -> nu suferă!
N-ai auzit de asiaticii aia tacaniti care se casatoresc cu personajul lor favorit din nu's ce film, sau cu femeia gonflabila sau cu tamagoci sau nu stiu eu mai ce.
Nu stiu cum fac sex cu obiectele respective, dar asta este (pentru mine) o dovada ca nu's atrasi de alti oameni.
Apropo de subiect, ca tocmai mi-am amintit: o doamna bine din Suedia este casatorita cu o bucata din zidul Berlinului... )
Nu mi-o venit sa cred cand am citit asta.
Sigur ca da!
Calugarii si calugaritele, precum si unii preoti(cei romano-catolici cred).
Nu stiam cum se numeste, insa ma aflat de la Black_Ics_1995, dar cred ca asa sunt eu
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: