| elenamaria2000 a întrebat:

Exista pastile care sa elimine pofta de sex?

17 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se considera ca in majoritatea cazurilor medicamentele (pastilele) antidepresive ar avea si un accentuat efect de inhibare a libidoului, (dorintei sexuale).

| Ofiintă a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Așa este! Însă au și foarte multe efecte adverse. De regulă se iau cu încredintarea medicului. Altfel, nu le recomand.

| Mosotti a răspuns:

Exista dar de ce sa iei?! De ce ai elimina o dorinta de placere?

Se mai dadeau antidepresive pentru asta, ca nu fac rau la cei ce nu au depresie, de ex Prozac, Seroxat, dar sigur medicul da daca considera.

| Ofiintă a răspuns (pentru Mosotti):

De ce ai elimina o dorință de plăcere?
Pentru că devine extenuant și frustrant să îți dorești non stop. Nu mai vorbim de plăcere.

| Mosotti a răspuns (pentru Ofiintă):

Nu doreste non-stop, cine stie cine i-a zis ca sexu vai nu stiu ce face. Ca daca vroia asa mult, intreba cum sa diminuam pofta, nu cum sa o eliminam! Sau nu vrea sa faca acum sex, cine stie.

| RAY a răspuns (pentru Ofiintă):

Complet de acord cu tine

Pentru că devine extenuant și frustrant să îți dorești non stop. Nu mai vorbim de plăcere.

Vorbesc în cunoștiință de cauză. Nu m-am referit neapărat la ea, făceam referire și la mine. Dar sunt și alte fete care se simt aiurea pentru că se excită foarte des si simt nevoia să se descarce mai tot timpul.

Aaa, mda, daca depaseste o limita ai dreptate, trebuie diminuat macar, dar nu eliminat.
Daca e de 2-3 ori pe zi e ok sa zic, dar nu de mai mult. Masturbari pot avea loc fara probleme, stiu fete si baieti care fac si asa.
Eu de ex la 2-3 pe zi mi-e ok, cand aveam 5-6 era cam epuizant, dar aia era de la un tratament, odata am avut 10 vreo 2 zile la rand, a fost groaznic, ziceam "iar vine?", dar am scos trat ala si a trecut.
Si eu simt des daca in limita a 1-3 ori pe zi.

Insa ea nu ne-a zis de ce vrea sa elimine pofta! Nu stiu de ce nu cred ca e vorba de exagerare, sau poate da.

Sunt de acord!
Eliminarea mi se pare totusi o idee prea exagerată. Doar nu suntem femei la menopauză.
Simteam că mă epuizează psihic aceste dorinte. Atunci când intervin, nu mă pot concentra la nimic altceva.
Și este aiurea, te culci excitat si te trezesti tot asa sau intervin de mai multe ori in cursul unei zile.
Toate aceste dorinte pentru câteva secunde de eliberare. Acuma depinde si de intensitatea lor. Foarte rar să simt o anume plăcere. Deci, asta este motivul pentru care zic ca este frustrant si extenuant decât că ar fi neapărat o plăcere.

Da, eu de cate ori sunt excitat e normal ca nu prea ma concentrez la ceva insa rezolv problema repede si scap, simt mereu placere si merita sincer, vreau asta.
Pai daca te exciti cum nu simti placere daca te rezolvi?! Si cand aveam pofta exagerat de des in zilele alea de exceptie tot aveam placere, doar ca nu mai voiam ca ma epuiza.
Eu nu stai 100 ani excitat, cum apare cum rezolv.

Dar si cu diminuarea asta, se pot lua antidepresive, insa nu stiu cum se regleaza exact ca sa nici nu dispara, si ai rezolvat cumva problema sa temperezi?
Oricum daca era si la tine de 2-3 ori pe zi nu cred ca era o problema.
E, merita sa stii, la mine dureaza cam 15 secunde cand incepe sa urce excitatia catre maxim si coboara dupa rezolvare, mereu zic "doamne ce misto e f asta", haha, dar sa fie in numar decent pe zi.

| Sofer a răspuns:

Singura pastilă care sa te scape de pofta de sex e masturbarea sau un partener sa te ajute.

| Donsavas a răspuns:

Da exista. Se numesc anafrodisiace. Opusul afrodisiacelor
Aici intra și antidepresivele, anti psihoticele, anti epileptice, medicamentele anti durere sau anti hormonale

| TheGentleman a răspuns:

Castrare chimică = pastile = 0 poftă de sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: https://www.csid.ro/......x-12320793

Răspuns utilizator avertizat
| Justme79 a răspuns:

Aaaa sincer nu am auzit dar tot ceea ce este posibil...

| DoruLuGaboaie a răspuns:

Auto-castrare