Da, ceapa, ea creste mult nivelul de testosteron, mănâncă o lună de zile ceapa zi de zi și o sa vezi diferente mari.
Pai si chiar si cu antidepresive vei avea ppfta de sex? Si 2 cu antidepresive ai pofta de munca? Sau esti asa obosit mai mereu?
Și chef de munca da, că ele au rolul de a reda motivație.
Pai si daca mananci ceapa telina usturoi si alte astea poti avea pofta de sex si cu antidepresive asa simplu? Pastile ceva pentru pofta de sex nu sunt?
Sunt la sexshop sau farmacii, care cresc libidoul. Eu am luat multe antidepresive și niciodată nu am avut probleme.
Pai si aia care iau toata viata cum fac copii? Dar ppate sa iti dea doze mici ca sa poti face sex? Pai si vedetele care au tulburare bipolara sau n.boli cum fac copii? Si nu e nimic natural sa iei?
Aia care iau toata viata antidepresie nu se casatoresc si nu fac copii, ca sunt bolnavi si stau singuri inchisi in casa, in depresia lor.
Cei care sunt bipolari, pot face copii, ideea este sa se indragosteasca de cineva si sa fie ferit ca atunci apare si pofta de sex. Astia cu biploaritatea nu sunt ca aia depresivii tot timpul, ca au si zile cand sunt normali.
Pai si aia cu tulburare obsesiva pot face? Ideea e daca poti face sex cu antidepresive ca alea se dau si la tulburare obsesiva, adica ele reduc pofta de sex, care sunt solutiile sa poti face sex asa?
Nu stiu care este solutia pentru tine. Mergi al medic si intreaba-l pe el.
Care sunt alea? Si nu sunt contraindicate in timp ce iei medicamentatie?
Mie nu mi sa mai sculat de 14 ani de cand iau antidepresive, nu cred ca mai avem scapare
George0197 întreabă: