Esti insarcinata si vrei sa faci avort? Suporta consecintele unui act de amor fara protectie si nu iti mai face rau cu mana ta. Daca vrei sa ucizi o mica fiinta inocenta care se afla in burtica ta te sfatuiesc sa te mai gandesti. Daca vrei sa faci avort du-te la ginecolog nu incerca tot felul de prostii ca doamne fereste de ce este mai rau.
Exista, numai ginecologul ti le poate recomanda, se iau cam la 4 saptamani de sarcina, numai sub supraveghere medicala, internata in spital. Daca le iei acasa, de capul tau (in caz ca le gasesti) ai sanse foarte mari sa-ti declansezi o hemoragie care sa te coste viata, sau, in cel mai bun caz, daca ajungi vie la spital sa impuna scoaterea uterului. Du-te la ginecolog si discuta cu el care sunt optiunile privind intreruperea de sarcina daca chiar vrei sa-ti omori copilasul. Nu te sinucide si tu!
Da! Intreaba la farmacie! Dar mai bine mergi la un ginecolog. Data viitoare protejaza-te, evita sarcinile nedorite, dar si infectii cu transmitere sexuala-foloseste prezervativul- si nu-ti mai risca viata!
Avortul nu e o metoda contraceptiva!
Da exista la farmacie asa ceva... le iei a doua zi...parca asa se si numesc...,, pilula de a doua zi''...parca...nu mai stiu...
Iti pui viata in pericol. Nu risca mai bine du-te la medic si fa-ti avort daca tot vrei sa scapi de o fiinta care nu a avut nici o vina. Ce pacat ca unii care se simt bine si nu le pasa de ceea ce urmeaza iau dreptul la viata a cuiva total nevinovat. De ce nu va intrebati cum ar fi fost daca si mamele voastre ar fi procedat la fel si cu voi? PACAT!
Sunt pastile care poti sa le iei si la 72 de ore dupa actul sexual fara sa ramai insarcinata cere-i farmacistei.
Da, sunt mai multe tipuri de pastile, dar medicul este singurul care iti poate indica, daca ai probleme cardiovasculare sunt foarte periculoase. pilula de a doua zi, ovule speciale care se pot folosi pana in n90 de zile, au o concentratie foarte mare de hormoni si dauneaza sanatatii cauzand daune iremediabile sau pot fi letale
EU SUNT CU TOTUL IMPOTRIVA AVORTULUI NICI MACAR NU MA M GANDIT VREODATA SA FAC ACEST LUCRU
AM DOI COPII FRUMOSI DIN CALE AFARA ASA K...
Remusopen întreabă: