Sunt scorpion si sunt baiat fata perfecta nu cred ca exista dar cea ideala pentru un scorpion din punctul meu de vedere trebuie sa nu fie fitoasa sa fie o fata simpla, sincera, daca e intr-o relatie trebuie sa iubeasca cu toata inima pentru ca scorpionii pun mare accent pe asta... nu stiu... indiferent cum e totul tine de sinceritatea sentimentelor amandurora sper ca te-am ajutat
Sunt Scorpion fata perfecta nu exista inca in viziunea mea mi-o pot imagina dar nu cred ca exista fata cu trasaturi morale si fizice cum le doresc eu
Sincer nu cred ca zodiile au ceva cu dragostea sau cum ar arata fata perfecta, cred doar ca unele calitati sunt bine determinate de zodie ...http://www.eastrolog.ro/horoscop-dragoste/barbatul-scorpion.php cauta-ti zodia ta aici :) si vezi ce compatibilitate ai cu baiatul din SCORPION :) (poti cauta si la cum poti sa-l seduci )
Sunt scorpion si pot sa spun ca odata ce ma dezamageste cineva in dragoste devin si mai suspicios decit eram. Deci acum fata perfecta pentru mine e tot mai departe si mai departe. Noua ne plac fetele simpatice, fundul la fel conteaza, titele nu prea, creierul conteaza si simtul umorului + gustul de a se imbraca. Odata ce un scorpion va iesi cu o fata imbracata fara gust, el in primul rind se va dezamagi in el apoi in ea. Fiti atenti suntem sensibili. Dar odata ce ne-ai intrat in incredere ai parte de cele mai nebune nopti)) si nu numai.
madalina88 întreabă:
Andreea_1521 întreabă:
Mutubal întreabă: