| Bramburica a întrebat:

Exista pe aici un baiat cu zodia SCORPION? va rog sa imi spuneti cum arata fata perfecta pentru voi!

Răspuns Câştigător
| mihlex94 a răspuns:

Sunt scorpion si sunt baiatlaughing fata perfecta thinking nu cred ca exista dar cea ideala pentru un scorpion din punctul meu de vedere trebuie sa nu fie fitoasa sa fie o fata simpla, sincera, daca e intr-o relatie trebuie sa iubeasca cu toata inima pentru ca scorpionii pun mare accent pe asta... nu stiu... indiferent cum e totul tine de sinceritatea sentimentelor amandurora sper ca te-am ajutat happy

3 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Sunt Scorpion fata perfecta nu exista inca in viziunea mea mi-o pot imagina dar nu cred ca exista fata cu trasaturi morale si fizice cum le doresc eu

| Lunia a răspuns:

Sincer nu cred ca zodiile au ceva cu dragostea sau cum ar arata fata perfecta, cred doar ca unele calitati sunt bine determinate de zodie ...http://www.eastrolog.ro/horoscop-dragoste/barbatul-scorpion.php cauta-ti zodia ta aici :) si vezi ce compatibilitate ai cu baiatul din SCORPION :) (poti cauta si la cum poti sa-l seduci )

| ritsia a răspuns:

Sunt scorpion si pot sa spun ca odata ce ma dezamageste cineva in dragoste devin si mai suspicios decit eram. Deci acum fata perfecta pentru mine e tot mai departe si mai departe. Noua ne plac fetele simpatice, fundul la fel conteaza, titele nu prea, creierul conteaza si simtul umorului + gustul de a se imbraca. Odata ce un scorpion va iesi cu o fata imbracata fara gust, el in primul rind se va dezamagi in el apoi in ea. Fiti atenti suntem sensibili. Dar odata ce ne-ai intrat in incredere ai parte de cele mai nebune nopti)) si nu numai.