Persoana speciala daa! (x)
O persoana care tine la tine si care`ti face placere sa o ai imprejur…care, cand e cu tine, te ajuta sa treci peste tot si esti mai puternic ca oricand…
O persoana care rade cu tine, sufera alaturi de tine, viseaza cu tine, te sustine cand e nevoie…
O persoana care te suna noaptea fara niciun motiv, doar ca sa-ti auda vocea si sa-ti spuna ca se gandeste la tine sau sa-ti povesteasca o chestie banala care valoreaza enorm in momentul ala…si u te simti atat de bine, in fapt, nu conteaza despre ce e discutia…care daca trece o zi fara sa aiba de veste de la tine nu se poate concentra sau gandi la altceva si`si face griji…
O persoana care te face sa zambesti cand ploua, te intelege, te ajuta sa ai o stare de spirit cat mai buna fara sa urmareasca nimic in schimb…se simte bine cand u te simti bine…se simte prost cand u esti prost dispus…o persoana care`ti face diminetile insorite si placute, noptile calde, somnul dulce…
O persoana cu caracteristicile de mai sus o consider o persoana speciala si tu un norocos sa ai asa ceva in viata ta!
Eu pot spune ca pentru mine exista persoana aceea speciala...Chiar cred ca iubitul meu e persoana pe acre mi-am imaginat-o pana acum...Desi cateodata mai sunt si divergente intre noi iubirea dintre noi niciodata nu se pierde.Deci prin urmare sunt de acord ca exista pentru fiecare o persoana speciala, un suflet pereche
Nu pentru ca in primul rand orice om are un OF si trebuie acceptat asa cum e si in 2ª rand eu nici nu vreau sa am parte de asa ceva pentru ca nu mai cred in ceva stabil si frumos acum totul e doar un teatru ca sa obtina bani si eu nu sunt prostul nimanui.
Exista o persoana speciala pentru fiecare, da nu cred ca este cea pe care ti-o imaginezi o viata.Cand ne nastem apare acea persoana speciala odata cu noi.Nu trebuie cautata ca apare singura.
Da,dar ca sa afli cum e o persoana trebui sa o cunosty sa vezi ke fel de persoana e si cat de prieten/prietena e
Multemesc pentru raspunsuri dar nici unul dintre voi nu a inteles ce vroiam sa spun nimeni nu primeste funda, imi pare rau! Astept alte raspunsuri
Bună.
Da, mama pe care nu o mai am și va face parte toată viața parte din din lumea mea!
Pa, pa.
FunKesha întreabă: