Cam 2% din sarcini testeaza negativ pe toata durata sarcinii. NU stiu daca faci parte din acele femei, dar este inutil sa faci 4 teste de sarcina. Dupa primele doua este obligatoriu sa mergi la ginecolog.
Bună!
Dacă le-ai făcut CORECT, cu prima urină de dimineaţa, atunci NU cred că poate fi vorba de o sarcină
Toate cele bune.
Daca urina a fost colectata cum trebuie adica sa fie prima din zi dimineata dupa ce te-ai trezit rezultatul testului nu poate fi gresit. De asemenea ai facut si testul de control care a confirmat rezultatul primului test. In acest caz nu se poate pune problema ca ar fi erori care sa se repete de atatea ori.
Da, urina a fost exact dupa ce m-am trezit si am urmat cu strictete toti pasii.
Daca ai avut menstruatie in cele 2 luni nu ai de ce sa iti faci griji, daca nu ai avut atunci sunt semne de grija in ceea ce priveste testele de sarcina eu la prima sarcina am facut sute de teste si dimineata si la pranz si seara si teste de la firme diferite toate mi.au iesit negativ dupa un ecograf la medic care a confirmat sarcina abia atunci mi.a iesit testul pozitiv desi eu eram insarcinata.Acum eu nu vreau sa te alarmez dar orice e posibil mai bine faci un control.
In cele 2 luni am avut. Doar ca acum mi-a intarziat vreo saptamana. In urma cu 3 luni, am luam pilula de a 2a zi si sunt si racita la ovare.
O data ce ai avut menstruație in ce două luni, însărcinată clar nu ești.
In schimb, ti ai răspuns singura la intreba, răcită la ovare si pilula de a doua zi.
Acea pilula îți dereglează tot organismul ca sa nu ramai însărcinată si menstruația ti se va deregla, cu toate ca...sunt unele fete cărora nu le mai bine menstruația nefiiind însărcinată si trebuie sa ia o pastilă pentru a le veni.
Daca îți întârzie inca pe atât, ar fi bine un consult ginecologic.
Cu siguranta asta voi face. Multumesc frumos
Nu stiu ce sa zic daca ai avut menstruatie nu ar putea sa fie vorba de o sarcina dar poate fi asa cum spui tu o raceala la ovare si iti poate intarzia se poate deregla ciclul si eu racesc des la ovare inainte imi venea o luna da 2 nu 3 da iar 1 nu deci nu eram insarcinata