Din pacate nu, cel mai probabil este menstruatie.
De cat timp incerci sa ramai insarcinata?
Este imposibil sa afli in cateva zile dupa sex daca esti gravida.
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata care este cea mai concetrata, ca hormonul gravidiei sa poata fi prezent in urina.
Orice test facut inainte de 21 de zile este inutil si eronat.
De 2 luni ne-am apucat de treabă ..am aflat la un control de rutină ca am rezerva ovariană foarte scăzută pentru vârsta mea (27 ani) si am șanse scăzute să rămân însărcinată pe cale naturală.Iar sângerarea de azi este dubioasă și diferita de cum o știam eu.
2 luni e putin, dureaza mai mult pana se prinde. Sunt mai scazute sansele intr-adevar dar o sa se prinda. Sunt sigur ca o sa aveti un bebe frumos si sanatos. Incercati sa faceti mai des in perioada in care ar trebui sa ai ovulatie, cat de des puteti pentru ca momentul ovulatiei nu e neaparat ceva foarte strict. Sa luati si niste teste de evulatie si va puneti pe treaba. Succes
Perioada de ovulatie este cea mai fertila perioada. Insa puteti incerca si in restul timpului.
Uite cum poti afla cand e cel mai bine sa incercati: https://testulbarza.ro/calculator-ovulatie/
Poti face test de sarcina abia la 3 saptamani dupa contact, pentru ca abia atunci este detectata prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.
testulbarza.ro/de-cat-timp-sunt-insarcinata/
Nu uitati sa va rugati. Un copil vine trimis de Dumnezeu.