Discuta cu el si explica-i ca esti tanara si dornica sa intretii mai multe raporturi sexuale fiindca organismul tau efectiv cere/doreste simte nevoia de asa ceva. Daca nu este in stare sa te satisfaca sa stii ca in scurt timp se va acumula multa frustrare ceea ce va produce multa deceptie si dezamagirea ceva urma, va fi tot mai intensa ceea ce va putea afecta casnicia care s-ar putea sa inceapa sa "scartaie" si chiar sa se destrame la un moment dat. Ar fi cazul sa aveti o discutie edificatoare. Succes, pentru a avea parte de mai mult sex si daca se poate sa fie si de calitate.
Nu-mi doresc sa ne despartim. Tin mult la el si cu toate ca nu ma poate satisface, numai pe el il vreau in pat, in sensul ca e destul sa ma gandesc la el si deja il vreau in pat... I-am explicat, am vorbit cu el si mi-a spus ca nu poate ca ar vrea sa fie totul bine si sa ma simt bine cu el doar ca nu poate. Ma gandesc ca poate are vreo problema si nu stie nici el...
Spune-i sa te prelingeasca preludiul. apoi tu sa il ghidezi ce si cum sa faca, ca sa iti placa tie. Daca tu "vanezi" efectiv orgasmul, chiar asta tepoate impiedica sa ajungi la el. esti sigura ca esti absolut curata si sanatoasa jos?! Dece refuza sa incerce sa te satisfaca oral?! Invata-l, cu man tapeste mana lui, cum sa te mangaie si stimuleze in zona clitoridiana si in acelasi timp sa te mangaie si sarute si pe sani, gat, urechi. Vezi si raspunsul meu anterior, sa aiba mare grija la igiena manuala si nu va grabiti. Daca nici asa nu va merge, trebuie sa mergi/eti la un medic femeie sa te intrebe aia mai multe, eventual niste analize de facut si apoi urmezi ceea ce ti s-a indicat. Mai poti lua si un dildo simplu, cu care sa incerce sa te satisfaca, cat de cat. Nimfomana la 19 ani ar fi cam trist. in ultima instanta, poate ai sa ajungi si la varianta sa schimbi cocosul, daca nu il poti convinge si invata cu oralul.
Ce spui tu seamana cu normalitate, nu cu nimfomania Banuiesc ca ai sub 25-30 de ani, pai la varsta asta e destul de normal sa vrei sa faci sex zilnic. Daca faceti la 5-6 zile logic ca vrei mai mult...
Problema nu pare sa fie la tine, ci mai degraba la el
Nu vreau sa schimb prietenul, nu vreau sa ajung in acel moment.
Atunci spune-i sa se perfectioneze cu mainile si cu gura daca cu juniorul nu se pricepe ( am auzit vorba asta la multe femei, sincer nu stiu cat este de adevarata ). Daca nu il doare de tine revenim la numarul 2
Incearca si cu mainile, cu degetele dar nu e aceeasi placere. Iar referitor la gura, mai expact la limba nu cred ca vrea, i-am dat cateva indicii ca mi-ar place dar nu da semne ca ar vrea sa incerce asa ceva.
Stii ceva? Incepi sa ma enervezi . Aia nu ca nu e multa placere, aia nu ca el nu ii place sa faca sex oral. ce a mai ramas? altul. Daca ramai cu el, trebuie sa suporti ca nu te va satisface cat vrei tu. Sau a mai ramas nr 3. Te culti cu altul / altii si noaptea te intorci la asta daca tot esti indragostita peste cap de el. Desi nu cred eu asta, abia aveti 6 luni impreuma. Totusi ma intreb ce face un barbat cu o copila. Unu de varsta lui ia una asa de tanara pentru sex, dar vad ca nu prea e in stare de ceva, ma intreb de ce si-a mai batut capul cu tine. Foarte ciudat
Bai asta este, copila sau nu de 6 luni suntem impreuna si e clar ca nu ma tine doar pentru sex, vorba ta, nu si-ar mai fi batut capul cu mine il accept asa cum este. Am postat intrebarea gandindu-ma ca poate chiar exista o problema de sanatate, ca e ceva normal sau cine stie iar cineva mi-ar putea raspunde. Sigur exista o problema. Nu-l voi schimba ca nu vreau asta si in plus, nu pot insela oricat m-am gandit la asta. Il prefer asa cum este dar sa am constiinta impacata ca nu l-am inselat
Te-ai hotarat totusi cati ani ai? Am vazut ca la primele intrebari ale tale aveai 16 ani, acum un an.
Eu am 19 ani iar de 6 luni suntem impreuna
David907823 întreabă: