| otypa a întrebat:

Exista prieteni care se dau pe langa tine doar sa-ti faca mai mult rau si dupa aia sa rada de tine, asta stiu din propria experienta. dar e adevarat ca cel mai bun prieten iti este si cel mai mare dusman? voi ce parere aveti? va pup

10 răspunsuri:
| yami a răspuns:

Se zice ca nu poti avea incredere nici in umbra ta, pentru ca atunci cand e lumina si ea merge in alta directie...nu tb sa ai incredere deplina in nimeni, pentru ca nu stii ce intorsatura pot lua lucrurile, din motive banale chiar, si toate gandurile, secretele sa-ti fie puse pe tava, la altii, cand te astepti mai putin! PAZA BUNA TE FERESTE DE ORICE!

| andreutz a răspuns:

Nu...eu consider ca cel mai bun prieten este cel mai bun prieten si atat...nu degeaba este denumit "cel mai bun"...chiar daca e bine sa nu ai incredere deplina in nimeni, totusi...hai sa fim seriosi, la un moment dat o iei razna daca nu ai pe cineva cu care sa poti discuta orice si oricand...aici fac exceptie prieteniile din adolescenta, ma refer la pustanii de 13-18 ani... daca stii cum sa iti alegi acest prieten, sunt convins ca nu te va dezamagi...si va fi spre binele tau...

| nicky a răspuns:

Nu se poate asa ceva, daca e cel mai bun prieten atunci nu poate fi cel mai mare dusman numai daca se preface ca e cel mai bun priete. Problema e ca in ziua de astazi nu mai prea sunt prieteni buni, cu exceptia parintilor sau fratilor.

| kh1ss a răspuns:

Ma... stii cum e vorba aia... doamne apara-ma de prieteni ca de dusmani ma apar si singurwinking

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape.sau mai e o expresie care mi-a ramas in minte: Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani am eu grija singura~

In primul rand nu sunt prieteni, astia care te ranesc, sunt doar niste ~ZDRENTE~...
Prietenii adevarati sunt cei care te merita si nu te vor face sa plangiwinking

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Poti sa ai ingredere doar in parintii tai, ca doar ei iti vor binele, restul vor sa te vanda, de tradatori ce sunt

| adrian_6031 a răspuns:

Se spune ca rudele ti le da DUMNEZEU prietenii ii alegi singur. daca ai fost dezamagita o data nu inseamna ca nu exista oameni de incredere si de multe ori cel mai bun prieten poate fi acela la care nici macar nu te gandesti. este adevarat ca in zilele noastre oameni sunt din ce in ce mai rai si nu tin cont de nimic atuci cand vor ceva nici macar de prieteni dar nu trebuie sa te descurajezi pentru ca fiecare suntem supusi greselilor si nimeni nu este perfect. eu am foarte multi prieteni dar stiu ca atunci cand am o problema nu ma pot baza decat pe 3-4 din ei dar asta nu inseamna ca daca ceilalti au nevoie de mine si ii pot ajuta nu o fac si asta pentru ca razbunarea este arma prostului si nu intotdeauna facerea de bine e... de mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceia nu sint prieteni! incearca sa ii cunosti pe cei din jurul tau, inainte de a le face confidente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POI astia de la inceput nu se pot considera prieteni, nu?
poate numai niste fiinte cunoscute cu care iti petreci cateva ore din zi si p care dupa ce nu le mai vezi le gasesti inexistente/neinteresantewinking
lasa...bine macar k p langa cei care rad mai ai sh altii p care te poti baza nu asa cum se intampla in cazul meu ca am ramas atat de singura incat.in fine nu e nevoie aici sa vb de problema mele happy
toate cele bunewinking camelia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Referitor la faptul ca cel mai bun prieten iti este si cel mai mare dusman cel putin la mine se adevereshte de fiecare data.sau rude. exact la cine nu ma astept.este o ruda de-a mea f apropiata la care nu ma ashteptam.ar fi fost ultima persoana de pe lumea asta la care m-as fi gandit. daca mi-ar fi zis cineva sincer nu l-as fi crezut.nu degeaba se zice"moroiul mai intai din neam mananca".cine a zis asta, intelept a fost.in speranta ca ti-am putut fi de ajutor.big grinbig grin:*:*pupici