| missakihabara a întrebat:

Exista sansa sa ramai insarcinata doar daca a existat un contact fiziz doar cu lenjerie? Adica nimeni nu era dezbracat in totalitate doar ne am atins unul de celalalt

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

CITESTE aici, te rog! http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu exista sansa sa ramai insarcinata in modul asta

caramela
| caramela a răspuns:

Draga mea..la 18 ani tu nu sti ca un copil este conceput doar cand cei doi parteneri fac cu adevarat "ceva"? nu se ramane insarcinata doar privind/atingand si nici prin lenjerie nu se fac copilasi..stai calma ca nu esti insarcinata.dar pentru linistea ta, poti face un test de sarcina dupa 14 zile de la contact.
O zi frumoasa sa aihappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate daca ambele lenjerii erau din dantela rara si, mai ales, daca era si o barza prin preajma. Ai 18 ani? Pe ce lume traiesti, fato?

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu draga, stai linistita! Cati ani ai?

| FlorinFindus a răspuns:

NU. ce intrebare stupida

| missakihabara explică (pentru FlorinFindus):

Poate, doar voiam sa fiu sigura... dar multimesc

| Mytsaa a răspuns:

NU happy Inainte sa-ti incepi viata sexuala ar fi bine sa citesti un pic, sa te documentezi in legaturi cu, corpul tau.Altfel n-o sa stii nici tu ce se intampla cu tine.

| missakihabara explică (pentru Mytsaa):

Siu asta si am facut o dar cred ca nu indeajuns, cred ca am fost putin speriata. Multumesc pentru sfat

| Mytsaa a răspuns (pentru missakihabara):

Nu ai pentru ce. Oricum, cel mai bine e ca, inainte sa intrebi aici, sa te documenteze din alte surse pentru ca vezi bine ca noi suntem rai, plictisiti de intrebari de genul si ne enervam cand vedem fete in toata firea care nu stiu cu ce se mananca viata sexuala.
Ai grija de tine!

| Robery568 a răspuns:

Desigur poti ramane insarcinata doar prin telepatie laughing

| SOPHIEDUNE a răspuns:

Daca o sa mai vad intrebari de genul oo sa innebunesc. Draga mea daca vaginul tau nu are contact cu sperma nu ramai insacinata, te asigur.Bineinteles nu stiu ce ai facut tu cu prietenul dar o sa fii sigura doar daca nu-ti vine ciclul.Te-am pupacithappy