Mda...chiar de place din cate ai spus aici.
Ai noroc cu un baiat ca acesta.
Eu zic sa va imprieteniti.
Tot ce e posibil sa te placa daca da asa semne dar sa fii mai sigura du-te si vorbeste cu el iar daca se mai incurca la cuvinte, vorbeste putin si e mai stresat 100% e indragostit de tine si nu stie cum sa-ti spuna.
FUNDA?
Da deci cam asa e si la mine.Imi place mult de o fata din a 7-a si mereu cand se uita la mine ma uit odata la ea in ochi si las privirea in jos pentru ca ma emotionez foarte repede.Credema te place incearaca sa vb 2-3 cu el pe fb sa va cunoastesti si dupa daca tot nu face vreo miscare el incearca u sal intrebi.
Faza e ca se comporta diferit cu mine decat cu celelalte, cu ele vorbeste deschis, cu usurinta, iar cu mine vorbeste putin. Si nu este deloc disperat, este mai mult timid fata de mine, decat fata de altii.
Te place, cred ca face asta dinadins, adica se tot da pe langa tine, sa il bagi in seama, arata si putina disperare, asa mi se pare.
Buna! Da, din semnele pe care ni le-ai spus e indragostit de tine, altfel nu ar flirta cu alte fete de fata cu tine, el o face sa vada daca esti geloasa, sa vada cum reactionezi. Eu asa cred. Bafta!