| Dontforgettosmile a întrebat:

Exista sanse, ca prin urmatoarele semne, unui baiat sa-i placa de mine? Deci: (in clasa) il surprind foarte des uitandu-se la mine cu coada ochiului ba chiar ni se intalnesc ochii foarte des, cand trecem unul pe langa altul, isi apleaca privirea si cand nu prea avem loc, ii place sa se "frece" de hainele mele, cand o colega de-a mea se grabea si a intrat in el acesta i-a spus "ma fata nu vezi pe unde mergi, vai s-amar de tine!" iar cand eu ma grabeam si el statea in cale, il dadeam la o parte iar el isi cerea scuze de la mine, el fiind nevinovat, iar cand stie ca urmeaza sa plec in curte, se indinde cumva sa ocupe culoarul si trebuie sa-l imping un pic ca sa-l dau la o parte ii place cand il ating parca se inmoaie, cand strig numele unuia dintre prietenii lui, devine putin posomorat si atent la noi, fix cand sunt eu prin preajma isi gaseste 3 fete cu care sa "flirteze" si sa rada, ma apara si in fata profesorilor, cand nu are ceva (pix, foaie, etc.) eu sunt mereu ultima dintre prietene careia ii cere si daca imi cere (cand altii nu au sa-i dea) face o fata de catelus plouat si ma roaga, cand stateam in banca cu el obisnuia sa-si barfeasca cei mai buni prieteni, iar cand suntem noi doi de fata cu niste prieteni de-ai lui atunci incepe sa-si bata joc de ei facandu-ma sa rad, cateodata vorbeste tampenii sa se bage in seama, imi tot spune ca sunt desteapta desi nu sunt mai ca el (are zece pe linie dar nu e genul tocilar, e cool) iar cand a fost ziua mea s-a aratat atat de "dezghetat" mi-a zis la multi ani, m-a tras de urechi, m-a intrebat cand iau buletinul si ca vrea sa-l vada.
Deci va rog pareri big grin

11 răspunsuri:
| NinaSimone a răspuns:

DA

| AR1373 a răspuns:

Mda...chiar de place din cate ai spus aici.

Ai noroc cu un baiat ca acesta.

Eu zic sa va imprieteniti.

| Seepty a răspuns:

Tot ce e posibil sa te placa daca da asa semne dar sa fii mai sigura du-te si vorbeste cu el iar daca se mai incurca la cuvinte, vorbeste putin si e mai stresat 100% e indragostit de tine si nu stie cum sa-ti spuna.
FUNDA?

| raresbarbier a răspuns:

Sunt 99% sa te placa

| Miky1 a răspuns:

Te place, dar nu arata.nu e un anume tipar in a arata ca i-ti place de cineva

| ionut332 a răspuns:

Da deci cam asa e si la mine.Imi place mult de o fata din a 7-a si mereu cand se uita la mine ma uit odata la ea in ochi si las privirea in jos pentru ca ma emotionez foarte repede.Credema te place incearaca sa vb 2-3 cu el pe fb sa va cunoastesti si dupa daca tot nu face vreo miscare el incearca u sal intrebi.

| Dontforgettosmile explică:

Faza e ca se comporta diferit cu mine decat cu celelalte, cu ele vorbeste deschis, cu usurinta, iar cu mine vorbeste putin. Si nu este deloc disperat, este mai mult timid fata de mine, decat fata de altii.

| SwEetAnnIs a răspuns:

Te place, cred ca face asta dinadins, adica se tot da pe langa tine, sa il bagi in seama, arata si putina disperare, asa mi se pare.

| MisteriousGirl97 a răspuns:

Buna! Da, din semnele pe care ni le-ai spus e indragostit de tine, altfel nu ar flirta cu alte fete de fata cu tine, el o face sa vada daca esti geloasa, sa vada cum reactionezi. Eu asa cred. Bafta!

| Lolaskate a răspuns:

Da...te place!

| Yonutz_Vyktor_1998 a răspuns:

Sigur ca da si eu fac la fel laughing)