Nu stiu daca o va ierta. Doar el stie ce simte acum. Eu sper ca da pentru ca imi place foarte mult de ei ca cuplu. Dar sa nu uitam, la inselat dupa 4 ani de relatie. :/ Si cred ca ii va fi frica sa o ierte, poate se gandeste ca o va face din nou.
Sper ca nu. Curva aia nu-l merita pe el. A stricat o familie si i-a frant si inima baiatului care o iubea. O zdreanta lesinata. Sper sa nu mai aiba parte de barbati toata viata ei.
Nu stiu daca Robert o va ierta pe Kristen.dar eu sincer ar vrea sa ii vad din nou impreuna, formau un cuplu foaarte frumos! :*
As *
Okay, si cu ce te incalzeste pe tine daca indivizii aia care se afla la mii de kilometri departare sunt impreuna sau nu? Nici macar nu`i cunosti.
Live your life, kid. You have one and only life.
Mda, putin probabil sa stai tu in Los Angeles, chiar si in SUA. La ce interese ai tu, vezi doamne ca daca se impaca x si n tu vei dormi ca`n puf. Si nu, nu fac un atac la interesele tale in viata, doamne fereste. Doar incerc sa fac un bine societatii deschizandu`ti tie ochii prin intrebarea mea umila, dar se pare ca n`am reusit.
Locuiesc în Washington, Forks ..Nu ştiu..ar exista şanse.Dar..mai bine nu înşela deloc.Chiar ma'ş oftica dacă din cauza asta..ar întârzia filmuull.
Nimeni nu stie doar Robert stie dar si ea ce proasta ee bai frate cum a putut sa se intalneasca in public cu el. rusine sa ii fie! si acum vrea iertare pfffffffffffff... marog chiar mi-as dori sa se inpace dar nu mai o plac de loc pe Kristen