| Dizzydizz a întrebat:

Exista sanse sa fiu insarcinata.
Prietenul meu tot spune ca e mai bine sa avortez daca s-ar ajunge la asta.Pe mine ma doare cand gandeste asa.De ce? Pentru ca, desi avem 21 de ani,nu putem spune ca suntem chiar copiii,trecem spre adulti,posibilitati de a-l creste sunt. Putine dar sunt.
Ma doare cand spune ca ar fi mai bine sa scapam de el prin orice mijloc,inclusiv un cumplit avort dupa urma caruia fizic doar eu voi suferi.
Ce parere aveti despre mentalitatea lui?
P.S Ma doare ca nu cred ca se gandeste la un viitor cu mine, altfel ar fi stat lucrurile altfel, s-ar fi gandit la un posibil mariaj, chiar daca avem doar 3 luni impreuna.
Oare gandesc chiar asa gresit?
Fara glume proaste, oricine poate fi in locul nostru.

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

Oare gandesc chiar asa gresit? Din potriva tu gadesti cel mai normal, frumos si firesc, imi pare rau daca el are parerea asta, ca mai bine sa faci avort, sa nu faci asta niciodata, chiar daca te paraseste, esti o persoana buna si imi place cum gandesti, dar el gandeste gresit si din cauza asta nu trebuie sa asculti, dar daca nu gandeste ca tine atunci nu stiu daca el este potrivit pentru un mariaj.Fi in continuare tot asa si nu iti fa griji ca gandesti gresit, te asigur ca esti okwinking

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, dupa doar 3 luni de relatie, daca ati ajuns deja la sex, aveti o scurta aventura, in nici un caz genul de relatie care sa duca la casatorie. De-abia acum incepeti sa va cunoasteti, nu ar trebui nici macar sa fiti aproape de va incepe viata sexuala, cu atat mai putin sa fi facut deja sex. Nici un bait nu vrea copii cu o femeie cu care aare o aventura intamplatoare si care se culce cu el fara macar sa-l cunoasca bine. Genul asta de femei si de relatii sunt intamplatoare si nu implica sentimente. Faptul ca tu vrei sa schimbi regulile, ca inainte de a suspecta ca esti insarcinata ai vrut o aventura bazata doar pe sex si te-ai culcat cu o persoana pe care n-o cunoasteai, iar acum vrei brusc o relatie stabila, casatorie, obligatii, e problema ta. Faptul ca el te surprinde neplacut este doar legat de faptul ca nu va cunoasteti, nu aveti intimitate, incredere, sentimente.
Eu cred ca e normal sa pastrezi sarcina si sa va cresteti amandoi copilul, dar fara casnicie si fara o relatie de lunga durata intre voi. Puteti fi parinti fara a fi un cuplu dpa ce aventura se va fi stins

| Dizzydizz explică:

@georgiaolaru iti multumesc pentru vorbele tale frumoase si speciale.
Iar celorlalti care ma judeca, si eu am tot 21, sunt tot la facultate.Nu il tin pentru asta, sa ma leg de el. Urasc sa stau cu o persoana din obligatie.I-am spus clar ca nu vreau sa se preocupe el de nimic.
Daca vrea sa contribuie financiar de bine, daca nu aia e.
Asa ca nu mai mancati ^^^_^^^ stiti voi ce, daca nu sunte3ti in cauza.Ok?

| Dizzydizz explică:

Nu stiu cat rost are sa mai spun acum ceva din moment ce fiecare isi da cu parerea.Nyu a fost nicio aventura.E relatie.Si am inceput sa tinem unul la altul daar din ce am citit, din ce am stat si m am gandit poate asa e, el nu are nicio vina ca gaNDESTE ASA. Vroiam doar sa fie mai atent cand isi arunca vorbele, vroiam ca pentru el sa conteze si parerea mea, si suferinta prin care trec eu.In fine Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

| onasis1961 a răspuns:

Cand a făcut sex neprotejat nu s-a gandit si la consecinte?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna nu fă prostia de a face avort. Nu ceda presiunii impuse de el, vorbeste cu mama ta roagă-o să te ajute. Multă sănătate si sarcină ușoară, in cite luni esti?

| neutrino a răspuns:

Clasic, baiatul ti-a promis marea cu sarea si tu ai cazut in plasa. El acum incearca sa se spele pe maini. Indiferent de hotararea pe care ai sa o iei, nu te baza pe ajutorul lui, decat de cel material. Multa bafta si iti doresc sa iei cea mai buna hotarare!

| Oana92 a răspuns:

Nu gandesti gresit, e firesc ca iti doresti. Nu renunta la acel copil daca exista. In cazul in care nu esti insarcinata te sfatuiesc sa te gandesti la relatia cu prietenul tau, daca mai are rost sa continuati. In fond ti-a dovidit cat de "mult" te poti baza pe ajutorul lui, nu?

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Oana92):

Dar el? El se poate baza ca ea nu a incercat sa ramana insarcinata ca sa-l lege de ea? Serios, hai sa nu mai fim victime. Hai sa nu mai fim egoiste.

| EdwardTeach a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Oops, nu citisem partea aia. Asta face ca situaţia să fie şi mai nasoală. xD

| Oana92 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Amandoi au facut acel copil, amandoi sunt responsabili! nu cred ca a ramas insarcinata intentionat, nu mai intreba ce sa faca cu el...
si apropo prezervativul e mai sigur decat orice alta metoda contraceptiva!

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Oana92):

Nu am spus absolut nimic despre prezervativ. Gresita e mentalitatea. Vinovati sunt parintii care au dat o educatie deficitara - asta ca sa folosesc un eufemism. Daca vrem sa fim respectate, trebuie sa impunem respect. Nu sa cersim favoruri.

| raluk27 a răspuns:

De asta cred ca fi fost bine sa vorbiti despre o eventuala sarcina, inainte de a face sex. Daca el ti-ar fi spus ca nu isi doreste un copil, si cu toate astea tu ramaneai insarcinata, e normal sa reactioneze asa si sa creada ca vrei doar sa-l "prinzi". Scuza-ma ca iti spun dar niciun barbat la 21 de ani nu e pregatit sa devina tata si sa-si asume responsabilitatile unei familii, mai ales dupa 3 luni de relatie. Si daca e sa o luam altfel, nici tu nu esti. Momentan esti studenta. Unde sunt posibilitatile de a creste un copil? A, daca te ajuta parintii, e altceva. Insa doar voi doi singuri nu puteti sa-l intretineti pentru ca nu aveti nici mijloacele financiare necesare, nici maturitatea suficienta si aveti de terminat scoala. Crezi ca o sa te duci in sesiune cu ochii scosi, dupa alaptat si schimbat scutece toate noaptea?
De-acum faptul e consumat. Poate nu ai ramas insarcinata. Insa daca ai ramas, asuma-ti consecintele faptelor tale. Parerea mea e ca te-ai aruncat cu capul inainte.

| Vix999 a răspuns:

Ce prostie... daca tu vrei sa tii copilul tine-l.
Da vad ca problema ta principala nu e ca vrei sau nu sa ai acest copil ci ca la 21 de ani, dupa 3 (TREI) luni de relatie...un barbat nu vrea sa te ia de nevasta.
Pai normal ca nu vrea! Nu va inteleg de ce sunteti ataat de aeriene si pe dinafara...sunt 3 luni ma fata...revino-ti.
TU hotarasti daca vrei sau nu sa stii copilul dar nu te astepta la nimic de la tatal lui.
E normal ca la 21 de ani sa nu vrea copii...de ce Doamne iarta-ma nu va protejati, nu o sa inteleg NICIODATA!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Dificila situatie! toata lumea se gandeste la tine sau la el! ati gresit amandoi!
dupa 3 luni nu poti sa te hotarasti sa faci un copil!
copiii trebuie sa fie facuti din iubire si sa fie doriti, nu sa vina pe lume ca un ''accident''!
dar la copil se gandeste cineva? va creste fara tata, va afla la un moment dat ca tatal lui nu l-a vrut, ca a aparut pe lume in urma inconstientei celor 2 care nu s-au protejat! psihic va fi marcat toata viata, indiferent de cata iubire va primi din partea mamei!
un copil e o minune, dar noi suntem raspunzatori de aparitia si viata lui! avem dreptul sa il aducem pe lume stiind ca va fi traumatizat cand va intelege cum stau lucrurile?
nu sunt nici pro, dar nici contra avortului! niciodata sa nu spui niciodata! depinde mereu de situatie!
asa ca gandeste-te intai la ce va simti acest copil, apoi ia decizia inteleapta!
multa sanatate iti doresc!

| Pitzipoanca a răspuns:

Tu gandesti gresit. Nu e normal sa iti faci planuri de casatorie dupa 3 luni. La 21 de ani baietii sunt doar baieti - vor sa mai copilareasca. E dreptul lor. Daca tot esti eroina tine sarcina si creste-l singur. Nu e normal ca, din cauza sportului (dupa 3 luni, e doar sport) sa ii furi tineretea. Incercati sa nu mai existe sanse de sarcina dupa doar 3 luni - este jenant. Eu nu ma pot pune in locul tau. Si nu vreau. Pentru ca nu as incerca sa leg un barbat de mine. Dupa 3 luni. E dreptul lui sa vrea sa nu fie tata. Exista situatii mult mai... dramatice si tot e dreptul lor sa nu vrea sa fie tati. Reevalueaza-ti principiile (daca ai), reevalueaza-te pe tine si nu mai repeta greselile.

| valentino52 a răspuns:

E normal ca baiatul sa doreasca un avort indiferent de planurile lui de viitor. Poate nu vrea sa devina tata acum, sunteti doar de 3 luni impreuna cu siguranta nu se astepta la asa ceva. Poate daca erati macar de 2, 3 ani impreuna era altceva. Gandeste-te ca poate chestia asta i-ar strica relatii lui cu familia sa, faptul ca a facut un copil cu o fata dupa doar 3 luni. Inca e la facultate poate vrea sa isi urmeze cariera si cand are stabilitate financiara atunci se va gandi sa isi intemeieze o familie. Parerea mea e ca atunci cand un cuplu doreste un copil trebuie sa discute de dinainte, daca nu sa foloseasca metode contraceptive pentru a evita vreo greseala. Si daca se intampla ca si in cazul vostru, desi e un pacat mare sa faci avort trebuie sa fiti realisti daca voi doi sunteti facuti sa fiti impreuna toata viata sau era doar o relatie asa de distractie. Daca nu este iubire adevarata intre voi acest lucru va poate afecta toata viata daca decizi sa ai copilul. Daca nu sunteti facuti sa fiti impreuna va creste doar cu un parinte...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| EdwardTeach a răspuns:

Eu sincer cred că e vina ta. De prezervativ ai auzit? Nu te cunosc, dar nu crezi că eşti un pic cam visătoare, ai doar 21 de ani şi deja te gândeşti să fii împreună cu cineva toată viaţa? Mie mi se pare că exagerezi.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru EdwardTeach):

Nunu, problema nu e ca are 21 de ani. Ci e cu el de 3 luni.

| ClaudiaMaria01 a răspuns (pentru EdwardTeach):

Tu? esti un mare prost...:puke:

| NitrowsDwt a răspuns:

În primul' rand, protecţie frate. După...nu ştiu ce să zic. Nu sunteţi aşa mici. Nici la 150 să ai un plod frate. rolling on the floor Dar dacă a fost să fie, lasă-l aşa. Adica... până la urma omori pe cineva. Mother of God. E păcat, zic. >_>

| Chiazna_Gigel_1977 a răspuns:

Zici ca te doare cand iti zice sa scapi de copil. Inca mai ai sensibilitatea sa simti durerea, este bine, pentru ca multe femei nu o mai au ci aleg sa se sinucida emotional si psihologic ignorand durerea si alegand avortul.
Senzatia asta difuza este ultima ta perceptie corecta asupra lucrurilor. Stii vorba aia, asculta-ti glasul inimi, nu incerca sa cantaresti cu mintea ca multi s-au inselat la socoteli si au pierdut imens ignorand gandul inimii. La urma urmei asta e un test al iubirii, daca iti mai doresti asa ceva sau cauti doar o viata comoda, plina de veselii fara continut dar fara bucurii reale.

| ClaudiaMaria01 a răspuns:

Nu avorta.Am sa-ti zic o poveste durerroasa : Copilul :-Mama nu ma omori.Cu ce te-am ranit?
De ce nu ma vrei? Mama te iubesc!? Te rog nu ma omori!
MamasickEu ma gandesc doar la sex, imi place sexul! Eu si tatal tau nu te vrem! Spune-le si fratilor tai care vor urma sa vina, ca pe toti ii voi omari deoarece nu folosesc prezervativ fiindca este deranjant!
CopilulsickMama, nu ma omora! Eu te iubesc si pe tine si pe tatal meu! Te rogg! Iar mama mnuh l-a luat in seama si i-a omorat pe toti care au urmat! Draga mea Cand omori un copil, Devii o criminala! Iar DUMNEZEU nu te va ierta! Spune-i mamei tale caci MAMA este cea mai buna prietena a unei fete. Crede-ma ca ea te va ajuta!

| NitrowsDwt a răspuns (pentru ClaudiaMaria01):

Asta...m-a făcut să plâng, frate. straight face

| georgiaolaru a răspuns:

Tu nu gandesti deloc gresit, pentru ca este de apreciat decizia ta in cazul in care ai ramas insarcinata. Iar in ceia cel priveste pe baiat se vede clar din descrierea ta ca este un iresponsabil si chiar daca nu este momentul unui copil trebuie sa te inteleaga cat de greu iti va fi in cazul in care trebuie sa faci un avort. Important e sa faci ceia ce tu simti fara sa iti pese de parerea celor din jur. Iar voua cei ce o criticati, ati incercat sa va puneti in situatia ei? oare ea este singura iresponsabila? EU ZIC CA NU. Protectia o poate cauta si baiatul nu numai fata, poate daca el se gandea la prezervativ nu mai ajungeau aici. Iar decizia ta de nu a avorta e de apreciat TU POTI FI O MAMA EROINA la fel ca si alte mii de femei care sunt si mame si tati, spre deosebirii de unii lasi care fug de responsabilitati dupa momentul de incontienta si placere. SPUNETI NU AVORTULUI UN SUFLET NEVINOVAT POATE ADUCE MULTA BUCURII IN VIATA. Iti doresc sa fie asa cum tu iti doresti