Când faci sex neprotejat în special
La oral ai șanse mai mici dar exista
În momentul sexului se produc anumite micro fisuri și pe acolo întra sânge, boala în tine sau ea sau în el depinde ce iti place
Am inteles, mie doar imi e frica sa nu fi avut, nu stiu nimic in privinta asta, stiu doar ca ma streseaza foarte rau ideea si imi e frica sa vad daca am.
Chiar nu exista nici un simptom? de 5 luni de cand am facut contactul sexual neprotejat nu am avut absolut nimic.
Pff simptomele se pot activa după ani dar de ce nu te duci sa faci o analiza. Sunt speciale pentru stds
HIV se transmite prin secreții și sânge deci dacă ai avut un contact sexual care a implicat penetrarea cât de puțin îți recomand sa mergi la testare.
In principiu testarea normala durează foarte puțin dar testarea concludenta va dura cam 6 luni așa dar fa-o repede!
Eu ma duc dar repet, nu stiu daca tipa avea, doar o suspectez pentru ca dupa ce am facut sex cu ea, m-a blocat peste tot, Instagram si Facebook. Faza e ca stiu unde sta... Nu stiu daca chiar o fi avut ceva.
Ea nu era cur*a sau ceva, dar pur si simplu sunt eu prea sceptic
Poate doar sa simțit vinovata ca a făcut-o cu tine sau poate ai fost atât de nasol la pat in cât nu mai vrea nici o legătura cu tine
In fine, încă un lucru persoanele diagnosticate cu HIV sunt obligate prin lege sa facă cunoscut acest lucru partenerului de sex sau viața dacă nu pot fi trasi la răspundere penal deoarece este o infracțiune.
Pai nu sunt bun la pat, cu tipa asta e a 3 partida de sex din viata mea. Tipa a vrut sa i fac oral, eu n am acceptat ca imi era frica sa nu aiba ceva, apoi pe linga ca nu prea imi placea asa mult, ma durea cand o faceam pentru ca era si uscata si era si stramta si de aceea nu rezistam sa fac mult Deci sunt ceva motive nu?
KatiMe27 întreabă: