Poate exista, dar eu una nu inteleg cum poti sa te indragostesti asa din senin de o persoana fara k macar sa fii vb q ea...
Nu existaLa prima vedere este numai o atractie, dar cu timpul poate deveni dragoste
Astazi il vezi, te atrage, iar peste cateva saptamani ajunge dragoste
Sincer cred ca exista am patit si io pe prietena mea de acum am vazut o prima data in decembrie si am tinut o minte si prin aprilie am facut rost de id ul ei am vb cu ea ne-am vazut si a fost ok , acum avem 3 luni si cv si ne iubim mult , se poate spune ca a fost un fel de dragoste la prima vedere .
Deci exista
Cum e mel lu alex"dragoste la prima vedere, o mangaiere, o clipa de placere..."eu nu cred.cum a sp si "nogod", poate atractie sexuala la prima vedere
Tu ce crezi? Eu zic ca da... exista dragoste la prima vedere, dar relatyle nu sunt de durata.
Exista nu mai tot vorbiti atat.intr-adevar e mai intai chimia.aspectul fizic. dar in momentul in care se incepe o discutie cu celalat ai impresia ca il cunosti de o viata...asa ca nu vorbiti fara sa stiti.
Poate simpatie, atractie, admiratie. Daca abia ai cunoscut o persoana, nu poti spune ca o si iubesti.Eu asa consider. Iar dragostea se bazeaza pe ceva mult mai solid decat o prima vedere.
Poate sex la prima vedere... dragoste... ai sa inveti mai tarziu ca totul se rezuma la un scop... bine intentionat sau nu... dar nu cred ca e dragoste...
Nu ar trebui sa ai nici un dubiu legat de dragostea la prima vedere, fara dar si poate ea exista, problema este ca e ceva rar si in cele mai multe cazuri nu este reciproca.
Depinde de persona.
~pentru unele persone dragoste la prima vedere inseamna atractie la prima vedere.
~exemplu: la o petrecere(sau alte feluri de intalniri)un baiat observa o fata.acesta il observa si ea si daca cei doi se privesc in ochi unul pe celalalt pentru cateva secunde se indragostesc pur si simplu. dragoste la prima vedere
Da exista categoric .iti voi explica eu cand eram mai micuta nu mai spun varsta dar eram in scoala si .nu-s cum am intalnit un baiat si de cati ani eram eu in scoala nu am mai vz baiatul ala vreo data si cand l-am vaz pe; log m-am indragostit ii visam noaptea ma gandeam numai la el dar numai la el...eu stau sa ma gandesc daca esista dragoste nu la prima vedere (())