| Jok12345 a întrebat:

Exista tipi mai lati in spate, mai masivi decat altii, daca ei sunt asa de bine dezvoltati in marime, atunci au si penisul mai mare fata de altii care au corpul slab?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Nu are legatura. Cel mai mic penis masurat vreodata parca era de la un tip super masiv.

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu, relax, si daca sunt, e doar exceptia care confirma regula.

| Violleta2022 a răspuns:

NU are nici o importanta cat de lat esti in spate cu masura penisului.
Este de altfel dovedit ca, cei care iau steroizi si fac culturism, ajung sa aiba un penis de 2 ori mai MIC decat un barbat normal, de aceeasi varsta, care nu face culturism.

| relian a răspuns:

In mod normal marimema penisului este proprtinala cu gabaritu organismului,dar ce intrebi tu,sunt de fapt barbati care siau modificat masa musculara,natural barbatii nu-s asa deformati, ma refer fara sa faca nimic sport etc.Dar de regula natural un barbat mai masiv ar trebuie sa aiba si scula ceva mai mamricica, fata de unul mai pricajit laughing
In general scula este mostenita de la parinti, de la tactu, de la partea mascula din familia lu maicata etc.
Dar cum ziceam esti mai inalt mai bine legat normal este sa ai si scula ceva mai mare, asta nu inseamna ca o ai cat un par laughing acolo stiu si eu ceva cm 2-3 fata de altul mai prapadit.
Daca te referi la culturisti, aia dai la jalea, nu-s natural asa, ei sau adus in halu ala, iar scula nu se poate mari, asa cum iti poti mari muschii.Pfff ce ar fi sa iti poti creste scula, ai vedea, naspa sar incurca barbatii in scule laughing

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| Necunoscut112 a răspuns:

De la tipi de 165-170 să nu te astepti să fie prea dotaţi. Evident sunt si tipi inalti cu scule mici, dar mai rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este o regulã au doar un genetic si o fertilitate mai imbunatatitã, dar nu are legatura marimea organului cu Latimea spatelui.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Tind sa cred ca mezomorfii (genul de oameni pe care i-ai descris) ar putea avea si penisul mai mare datorita faptului ca sunt putin mai dezvoltati. Nu stiu daca asta este o regula generala dar din cate se pare nu prea se aplica deoarece marimea medie pe Europa cica ar fi vreo 12-13 cm. Eu am fost mereu ectomorf (oameni slabi cu digestie rapida) si totusi penisul meu e putin mai mare de atat.

| Quassaar a răspuns:

Nu exista nici o legătură cu toate că logic ar fi ca toate organele sale se dezvolte proporțional. Se zice că atunci când a împărțit penisurile, Dumnezeu le-a pus pe o sârmă și i-a trimis primii pe cei mai mici de statura că să-și aleagă. Evident că nu ajungeau decât la penisurile cele mai lungi. Cele scurte au rămas pentru cei mai înalțilaughing)

| RAY a răspuns (pentru Quassaar):

Foarte logic ceea ce ai afirmat