anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista un baiat caruia i-am daruit inima si sufletul dar el a indraznit sa ma faca nenorocita in fata intregi clase.Amintirile ma chinuiesc si nu pot scapa de aceasta durere cumplita ce imi ingreuneaza sufletul, nu stiu cum sa trec peste aceasta depresie si problema e ca el nici macar nu ma place si nu am fost impreuna deloc! Mereu isi bate joc de mine pe tema asta eu mi-as da viata pentru el numai sa stiu ca e fericit si el uitati ce imi poate face! CUM SA TREC PESTE AM INCERCAT TOTUL DAR IN ZADAR! Numai la el imi este gandul...

12 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

Nu merita sa suferi pentru indiferenta altuia.renunta si tu ca la inceput! comportate ca si cum nu ar fi existathappy

| Neinteresantul a răspuns:

Simplu: Nu te mai uita la telenovele. Lasa dragostea si "daruirile de inima si suflet laughing" pentru adulti. Tu vezi-ti de scoala.

| anonim_4396 explică (pentru Neinteresantul):

Pe o scara de la 1 la 100... cat de prost poti fi?

| Neinteresantul a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce intrebi? Vrei sa mai gasesti persoane ca tine? N-o sa-ti raspund.

Si de ce nu o sa-mi raspunzi? Team intrebat cat de prost poti as fi ....si sa iti zic si continuarea. Cat de prost poti sa fi incat sa nu observi dragoste din sufletul unei fete cred ca nici macar nu ti-ai facut o prietena pana acum. am dreptate?

Am destule prietene, cu totii avem prietene si prieteni. Am avut si iubite, daca la asta te referi, copilas. Dragoste? Habar n-ai ce e aia la varsta ta. Dupa cum am zis, te uiti la prea multe telenovele unde se folosesc cuvintele "dragoste" si "iubire" o data la 10 minute.

Tu habar nu ai ce am fost eu in stare sa fac pentru acest baiat asa ca ai grija cum vb

Oo, tare multe ai facut tu, iti dai seama?! Copiii in ziua de azi. Repet: Lasa telenovelele si povestile de acolo, viata nu-i ca-n filme.

| CryChristiAN a răspuns:

Unele persoane sunt de-a dreptul incredibile prin rautatea lor. Crede-ma ca am trecut si eu prin ce ai trecut tu si este pacat ca p fetita frumoasa ca tine sa fie trista si ranita din cauza unui specimen ( ca sa-i spunem asa) care nu are suflet. L-ai putea intreba de ce se poarta asa cu tine si daca iar nu-ti poate raspunde, decat prin calea dusmaniei, atunci e bine sa-l lasi deoparte, nu trebuie sa-l bagi in seama.Eu am patit cu o fata din clasa a 7-a (acum e a8-a si eu a 9-a) care ma ignora, dar apoi am intrebat-o de ce se poarta asa si am sarutat-o cu forta ( bine i-a placut si ei) si de atunci am hotarat doar sa ramanem prieteni.
Crede-ma ca nu e bine ca cel pe care i-ai daruit sufletul sa fie cuprins de povara amaraciunii si a invidiei.
Daca nu poti avea un alt prieten, atunci incearca sa discuti cu el pe calea amiabila si incerca sa-l scapi de aceasta rautate.
E trist sa vezi o fata extrem de frumoasa ca tine ranita de un tembel.(scuze limbajul).

| anonim_4396 explică (pentru CryChristiAN):

El este genul de baiat care alege o fata doar prin frumusetea eiacum cateva zile scria scrisori de vdragoste pentreu alta fata chiar in fata mea!

| LoVeAnGeL96 a răspuns:

Pai in primul rand arata-i ca nu-ti pasa...pe urma incepe sa te apropii de un baiat, dar in fata lui asa ca sa te vada si sa-si dea seama ca nu te afecteaza nimic din ce face.In ziua de azi baietii sunt niste ticalosi si le place sa vada ca suferim deci tu nu trebuie sa-i oferi aceasta placere.

| Madytzaa a răspuns:

Plateste-i cu aceeasi moneda.Stiu ca este greu sa te prefaci ca nu il iubesti dar macar incearca.Fii indiferenta cu el si lasa-l intotdeauna pe el sa te bage primul in seama.O sa vezi ca o sa se mai schimbe lucrurile.O sa inceapa el sa te caute.