| AjutorNeconditionat a întrebat:

Exista un baiat cu care am fost impreuna acum ceva timp dar ne-am despărțit din cauza unei neînțelegeri nu pentru ca nu ne iubeam. Acum eu am iubit de 1 an și el iubita dar..de când ne-am despărțit eu nu încetez sa ma gandesc la el..eu simt ca este un om special diferit de restul. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te gandesti foarte bine ce ai dori de fapt, sa analizezi toate variantele posibile (dar si imposibile thinking ) sa faci bilantul si pe urma sa iei o hotarare in privinta a ceea ce ar fi bine sau nu sa si faci. Succes. Bafta!

| Plato a răspuns:

Cel mai important este sa il lasi pe actualul, ca in clipa asta iti bati joc de el si de sentimentele lui.

Daca e ala asa special, cum se face va v-ati despartit? Ciudat.

Cel mai corect ar fi asa: te desparti de actualul, ca sa nu-ti mai bati joc de el. Nu iei legatura cu fostul, ca nu e bine sa te bagi intr-o relatie. Apoi vezi ce faci, ori astepti sa se desparta (nu recomand) ori gasesti pe unul pe care chiar sa-l iubesti.

| RAY a răspuns:

Inca il mai iubesti, cu actualul stai probabil sa stai cu cineva

| gogu220 a răspuns:

Că te-ai despărţit, înţeleg că a fost vâltoarea vieţii, nu aţi conştientizat niciunu că de fapt e atracţie între voi. Că acum fiecare aveţi o altă relaţie e normal, der reântâlnirea asta o vei regreta oricum.
- dacă nu faci nimic, peste ani de zile vei zice : era iubirea vieţi mele, ce bine ar fi fost cu el.
- dacă te desparţi de actualul, peste ani de zile vei zice : oare de ce am reâncălzit eu această cirbă? că doar ştiam ce gust are. Am mai rănit şi acel om degeaba.

Un singur sfat pot să îţi dau : CARPE DIEM

pentru curioşi, căutaţi pe net ce înseamnă,
pentru cunoscători, să auzim de bine.

| Adry05 a răspuns:

Pai cam asta constientizeaza toata lumea dupa ce se despart laughing)) aia e, treci peste, n-a mers cu-n motiv, concentreaza-te pe relatia actuala care ma gandesc ca merge bine din moment ce aveti un an, ori il tii doar de umplutura sa nu te simti singura?