Poate funcționa oriunde, acum depinde și de persoane. Eu am prietene care și-au găsit și pe tinder
Este Free, dar vezi ca o devenit puțin dubios, unele tot trimit adrese de gmail /Hotmail, parca sa degradat rău site-ul ala în ultima vreme, și nu prea mai întra tipe cum o făceau de regula, doar femei în vârstă, dar și alea își fac azi cont și mai intra peste câteva luni din reflex. Era un site serios înainte. Mie mi-o trimis un mesaj o tipa ce face parte din US ARMY. Încearcă și sentimente.ro.
Eu pe Facebook am cunoscut în general, dar multe au arfe acum, societatea e în plina degradare.
Cristi, nu poti spune ca cineva care isi face cont pe un site de matrimoniale e musai femeie usoara. Sa fim seriosi. Da, nu e un loc tocmai potrivit pentru a gasi o partenera de viata. O femeie desteapta este mai greu de gasit in aceste vremuri. Viata ne arunca in ipostaze diferite, de multe ori traumatizante. Facem gesturi aproape disperate.(inscrierea pe un site mai mult sau mai putin dubios de intalnit). Nu judeca.
Nu toți vor relație LOL. Despre asta era vorba in întrebare
Întrebarea a fost despre relație. Tu la ce te ai referit când ai zis ca femeie găsești pe orice site?
Pe majoritatea se leagă relații. Ca să îți dau un exemplu, eu, personal, știu 7 cupluri care s-au format pe un astfel de site și sunt în ziua de astăzi o familie. Aceste exemple s-au datorat site-ului https://www.socializari.ro (fostul ClubInterzis, un site mic spre mediu cu vreo 36.000 utilizatori). Ce trebuie să reții este că trebuie să ai răbdare pe astfel de site-uri (este un proces de durată), nu cum fac majoritatea, intră și gata, ei cred că pică femeile din cer peste ei.
amorezzata întreabă: