Nu exista aceste creme, dar exista un sfat de bun simt care spune sa nu-l mai freci atata ca de aia este sensibil!
Masturbarea excesiva duce la iritarea si sensibilizarea penisului, iar in timp poate duce la ejaculare precoce si chiar lipsa erectiei, cand vei ajunge sa faci sex.
Masturbarea trebuie sa fie 1 data la 3-4 zile, iar spalarea ZILNICA cu apa calda si sapun pentru atine penisul curat, eliminand secretiile lui si picaturile de urina care il pot irita si infecta.
Din nou scrii numai prostii.
Masturbarea reduce sensibilitatea.
Se crede super desteapta si debiteaza numai tampenii si daca scrii ceva in care nu esti de acord, te blocheaza.
Deja a trebuit sa-si schimbe userul ca toti radeau de ea
Ti-am mai spus si acum 1 luna de zile sa nu-l mai freci atat si tot nu intelegi. To cu aceeasi intrebarea asta revii, semn ca nu ai chef sa faci ce trebuie si continui sa te masturbezi excesiv!
In orice caz, excesul asta de frecare a cucului iti va aduce numai necazuri in viitor, fiindca iritarea penisului este doar un mic inconvenient, dar cand nu vei mai avea recetie sau nu vei putea intertine deloc sex cu o fata/femeie, vei plange si vei regreta ceea ce azi refuzi sa intelegi si sa te opresti.
Din cate stiu eu exista prezervativ care reduce sensibilitatea.
Dar ideea e ca, masturbandu-te poti exersa sa nu te termini repede; controlul e in mintea ta
Corect.
Durex Extended Pleasure
- Lubrifiate cu lubrifiant special Performa™ care ajută la întârzierea ejaculării;
or mai fi si altele
iceboxiceman1 întreabă:
BunaZiuaMerio întreabă: