Da.
De exemplu eu am avut parte de o experienţă în care nu am reuşit prin nici-o metodă să fiu romantic,să simtă ea asta. Până într-o zi în care am reuşit fără să vreau, am făcut un lucru pentru ea şi am făcut-o să sară pe mine, mi-a spus că a fost foarte romantic şi că îi plac băieţii care fac chestia asta pentru ea.
Mai departe nu-ţi mai zic ce s-a întâmplat pentru că un adevărat gentleman nu spune mai departe .
A da,era să uit,pasional înseamnă să te implici mai mult într-o relaţie, cu sentimente. Romantismul nu reprezintă neapărat asta. Poţi să fii romantic şi fără să te implici emoţional.
Hm... asta e ca in bancul ala -
care-i diferenta dintre senzual si pervers? Senzual este sa te mangai cu o pana, pervers e sa te mangai cu toata gaina!
A fi romantic inseamna in ultima instanta si a fi pasional. Suntem latini si sangele fierbinte ce ne curge prin vene nu se dezminte...
Sau ca sa dau o replica celebra dintr-un film... "asta e cum ar fi - ce-ar fi pasta fara periuta!" Politist adjectiv
Da. Exista! Vrei sa o afli?
Stii bancul ala?
Q: Care e diferenta intre un minut de sex oral si un minut de sex anal?
A: Ai doua minute sa iti arat?
Bafta!
Da.Romantic e ceea ce tine de placerea spirituala, si nu de cea fizica. oate elementele si detaliile sint create pentru a conferi armonie sufleteasca intr-o relatie. Romantic e atunci cand te gandesti la placerea persoanei de alaturi, fara sa te gandesti la tine. Romantism e concordanta cu Creativitatea, Imaginatia, Sensibilitate, Daruirea, Pasiunea etc. Ca sa fii romantic trebuie sa ai o mare bogatie sufleteasca; sa fii bun, iubitor, devotat cauzei. Si cred ca romantismul e ceva innascut; nu toti pot fi romantici; si nici nu cred ca se cultiva... E bine sau e rau sa fii romantic nu pot spune; depinde de persoana pe care o ai alaturi si de aspiratiile sau doleantele acelei persoane.Pasional, se refera la schimbarea pe care o pateste un individ atunci cand intervine pasiunea(amoroasa). Tandru, dar pasional, caracterizeaza o persoana blanda, intelegatoare acaparata intr-un moment de pasiune.
Da pasional poti fi doar la sex, si romantic doar cand vrei sa dovedesti ca o iubesti
Da. A fi romantic inseamnca ca ii trimiti flori scrii poezii pentru ea. etc. A fi pasional inseamna a te implica mai mult in relatie ai mai multa pasiune. intelegi tu.
titicristina21 întreabă: