| LittleDreamer a întrebat:

Exista vreo diferenta intre un sarut de la un baiat de care esti indragostita si unul de care nu esti >indragostita?:
fundita.

Răspuns Câştigător
| Baby a răspuns:

Dupa sarutul cu baiatul iubit iti tremura tot corpu si ai o senzatie extraordinara.
daca saruti un "oarecare" n-o sa simti nimic.nici fluturasi nici nimic, ba din contra o sa fie foarte sec.

8 răspunsuri:
| EstiSubPapuc a răspuns:

Pai da.pentru mine cel putin happy
un sarut de la un baiat pe care il placi este.magic, te face sa simti fluturasi in stomac si nu o sa-l uiti prea repede love struck
in schimb. un sarut de la un simplu baiat. poate colegul de clasa sau vecinul este... nici nu stiu cum sa-i spun dar cred ca ai inteles ideea happy

| Ilyncutz a răspuns:

Da are o diferenta, sarutul cu baiatul care esti indragostita e altfel fata de sarutul cu baiatul care nu prea iti place, e altfel fiindca sarutul cu baiatul de care esti indragostita este adevarat, si e mai senzual.

| deadea23 a răspuns:

Logic. un sărut de la persoana iubită este diferit pentru că nu cauzează emoţii, pe când un sărut care îl primeşti, de exemplu când joci Adevăr şi Provocare, simţi ceva? Nu.
Nu vreau să repet ceea ce a zis EstiSubPapuc dar chiar nu se uită aşa repede un sărut primit de la persoana iubită.

| Mihai7best a răspuns:

Nu am putut saruta niciodata o fata fara sa o iubesc... asta ii cazul meu

| Allexutsa_8314 a răspuns:

Practic nu este nicio diferenta... teoretic, sentimental este o diferenta. Un sarut de la persoana de care esti indragostita e plin de vise, pasiune, speranta, iubire, ti se pare fenomenal, il ti minte.Insa unul de la cineva de care nu esti indragostita e doar un sarut.

sper ca te-am ajutat.

Fundita?:*love struck

| Andreea3219 a răspuns:

Pentru mine una da. Atunci cand sarut, nu stiu parca plutesti, esti in extaz, este o mare diferenta de pasiune(pentru mine una). Pe cand daca nu sunt indragostita de acea persoana nu simt nimic special, doar un sarut si nimic mai mult.

| doriiy a răspuns:

Da; p
din propria experienta, daca nu simti ceva pentru persoana respectiva, esti indiferenta la orice gest d`al lui. dar pentru unul pe care`l simti aproape, poti spune ca esti ' implinita ' gen fericita big grin.

| Dya_2611 a răspuns:

Da. De la cel pe care il iubesti simti o anumita placere, iar de la cel pe care nu-l iubesti te dezgusta.