| ChemicalExtasy a întrebat:

Exista vreo modalitate pentru a`mi termina mai repede periodata de ciclu? Sa`mi tina mai putine zile? Am deja 3 zile... Funda`!

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să faci?
Dacă au trecut 3 zile înseamnă că nu mai ai flux abundent și este pe trecere. Lasă fiziologia organismului în pace.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Ciclul menstrual reprezinta o serie de schimbari prin care trece corpul unei femei pentru a o pregati pe aceasta pentru o posibila sarcina. In fiecare luna pe peretele intern al uterului se formeaza de novo un epiteliu cu o anumita grosime (endometru), pregatind astfel uterul pentru nidarea (fixarea) unui ovul fecundat. Cand ovulul nu este fecundat si sarcina nu se produce, acest epiteliu uterin este distrus. Durata ciclului menstrual este in medie de 28 de zile, dar variaza de la femeie la femeie, intre 23 si 35 de zile. Chiar si pentru aceeasi persoana, rareori se intampla ca durata ciclurilor menstruale sa fie identica in fiecare luna. In functie de organismul tau, intr-un an de zile pot aparea variatii de la una la sapte-opt zile, sau chiar mai mult.Este foarte important de amintit ca multe femei au un ciclu menstrual mult diferit de cel tipic.
Si pentru moment cel putin nu sunt metode de a reduce durata ciclului menstrual

| Ciprian a răspuns:

Nu, nu exista

| DEBrown a răspuns:

Exista pastile pentru asa ceva.

| Douapunccteunics a răspuns:

Nu cred.intreaba sunt curioasalaughing

| Bulinăăă a răspuns:

Dc ai face asta?straight face pentru sex?