Nimeni nu-ti poate spune ca sarcina va fi 10% ok. Medical, nu ti-as recomanda o sarcina la asa scurt timp, fiindca organsimul tau nu a apucat sa-si refaca rezervele de calciu, fier si acid folic. Asa ca s-ar putea sa te confrunti cu anemia si copilasul s-ar putea sa creasca mai greu.
Dar, sincer si uman, daca ai ramas insarcinata si iti faci ecografie si vezi ca copilul e intreg (n-are nici un motiv sa nu fie), ar fi pacat sa nutii sarcina. N-o sa se intample sigur nici o tragedie, eventual iti suplimentezi mai mult mineralele si vitaminele lipsa, ai mai multa grija de tine si totul va fi bine.
Este posibil dar nu intirzia si ia ti un test de sarcina sau un control medical de rutina nu risca sa te trezesti cu inca o sarcina cred ca nu doresti asa repede
Perioada dintre 2 sarcini ar trebui sa fie macar 2 ani ca sa poti sa te regenerezi. In cazul tau va fi nevoie de monitorizare mai stricta a alimentatiei in timul sarcinii. Sunt sanse mari sa nu fie nici o problema, dar trebuie mers la controale regulate.
Nu exista nici o problema dar pentru mai multa siguranta du-te la doctor sati traiasca copiii
Daca prima sarcina a decurs normal, nu cred ca vei avea probleme cu cea de a doua. Am niste prieteni, frati, nascuti la o distanta de doar 1 an...deci mama lor a ramas insarcinata la o luna dupa prima nastere. Mai bine consulta medicul, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Felicitari, cred ca e frumos sa ai copii, mai ales de varsta apropiata. O sa se inteleaga de minune cand vor fi mari.
alexx102428 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: